Bara en kvar!

Idag fixade jag Lukas stora julklapp! Han kommer att få en platta. Han har sagt flera gånger att han önskar sig en och jag var nog från början inte så positivt inställd till att han skulle ha en egen redan nu och har liksom lagt dövörat till när han pratat om det.
Men efter att ha gjort flertal försök att besöka leksaksaffärer och bett honom berätta vad han önskar sig så att tomten skulle höra, helt utan resultat, så insåg vi att det var en platta han skulle få. Nu får vi hoppas att han blir nöjd ☺️
Sen vet vi att han kommer att få leksaker av andra så hans julafton kommer att bli toppen. Och vi har lite tid på oss till att luska ut vad han vill ha och köpa det i 7 års present istället ☺️

Sen som en blixt från klar himmel kom jag på vad Jesper skulle få! Efter att ha haft nästintill ångest över att jag inte vetat alls vad jag skulle köpa så känns det jag nu införskaffat jättebra ☺️ får hoppas att herr Henriksson gillar det!

Nu har vi bara Leiah kvar och jag hoppas innerligt att hennes huvudjulklapp hinner komma innan julafton! Hon önskar sig Koalan Kao kao och den är slutsåld här på ön så vi bokade en hos lekia och nu kan vi inte göra annat än att hålla tummarna! Vill så gärna att hon ska få det hon önskar sig allra mest ❤️Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0