Fy fan va skönt!

Nu har jag varit med Lukas till läkaren och jag är riktigt nöjd. Som jag skrev i inlägget innan så skulle jag inte gå ut ur rummet utan en plan, det behövde jag inte heller.
Läkaren tog mig och min oro på allvar och undersökte honom noga. Hon skickade honom på blodprov och om inte det skulle visa något så skulle hon skicka honom vidare till en riktig barnläkare. Barnläkaren skulle isf utreda om det rör sig om astma, allergier eller om hans andning blivit påverkad utav möglet i lägenheten.

Jag berättade om möglet och läkaren blev riktigt upprörd och tyckte att jag skulle ringa kommunen och berätta att min son skall utredas om han fått andningsproblem pga möglet. Och om det visar sig att han faktiskt har svårt att andas pga det så då lovar jag att Finströms kommun INTE kommer att få det roligt!!! Då ska dom fan få äta upp att dom sa åt mig att bara tvätta bort möglet!

Men hur som helst är jag mycket nöjd med besöket för nu känner jag hopp om att min älskade Prins kommer att bli frisk! ♥


"Yes jag kommer bli frisk!"

Äntligen!

Imorse när jag ringde hälsocentralen så fick jag en läkartid! Det var väl fan på tiden, så många gånger som jag ringt dit. Klockan elva skall vi vara där och nu förväntar jag mig ett svar! Jag lämnar inte rummet fören jag fått ett, eller jag i alla fall en plan för hur vi skall få reda på varför han har så svårt att andas!

Hoppas att min bebis skall få bli frisk nu!

Tack Sara <3

Födelsedagsfirandet hos Sara var en succé! Hon hade bakat så otroligt mycket gott så man höll på äta ihjäl sig. Det var egentligen meningen att Jesper och Lukas skulle följa med dom också, men Lukas mår inte alls bra så dom blev hemma. Lukas låg endå och sov när vi skulle åka.

Men dagen bjöd på mycket gott att äta och många skratt! Det blev en hel del nostalgi snack när Saras släktingar åkt hem. Då var det bara jag, Settan, Sara, Sanne och Rölli kvar. Gud så kul det var, det var så länge sen vi satt bara tjejerna och snackade skit. Jag älskade det!
Så vi bestämde att i början på nästa vecka (inte den som kommer) så ska vi alla ut och rida fjordingar tillsammans. Snacka skit och bara ha så fruktansvärt roligt. Jag längtar redan, usch känns jobbigt att det är så länge kvar. Då blir det som den gamla goda tiden när vi ALLTID var med varandra, jag saknar det massor ♥

Nåja tack igen underbara Sara och grattis! Även fast det är imorgon du fyller år :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0