Mycket dålig dag

Jag har haft en mycket dålig dag idag. Trött så tusans och skit ont har jag haft så jag har spenderat i princip hela dagen i soffan. Där skall jag parkera mig igen nu!
Imorgon åker vi till sverige och kommer hem på onsdagkväll igen! Kolmården står på schemat på tisdag. Jag kanske uppdaterar från mamma annars hörs vi på torsdag :)

Fina bilar :)

Ikväll har det varit den årliga sommarcrusingen i stan. En massa fina raggarbilar som glider runt och visar upp sig, mycket trevligt. Tråkigt nog valde det här förbannade regnet att komma just ikväll utav alla kvällar! Det har inte visat sig här på 6 veckor och nu skulle det komma! 

Men inte skulle lite regn få stoppa oss från att åka och se på bilarna så vi packade oss in i bilen och åkte till stan. Tyvärr var Lukas inte alls på ett trevligt humör så vi kunde inte stanna så länge. Men ett varv hann vi se dom köra och det är väl huvudsaken det :) Det var hur mycket bilar som helst, vissa snyggare än andra! Det var riktigt synd att Lukas var så jäkla arg och bråkig för det hade varit kul att stå och titta en stund till. Men i och för sig så var det inte speciellt varmt så det var nog lika bra att åka hem, ge mig solen tillbaka!

Att se alla fina bilar och alla glada människor i bilarna gjorde mig riktigt sugen på att parta loss ordentligt. Det är något med dessa bilar som drar fram den riktiga sommar- och party känslan i en :) Nästa sommar får nog mamma se till att komma till Åland så hon kan vara barnvakt åt mina små odågor så jag kan njuta utav sommarcruisingen ;D

Lika duktig som alltid så glömde jag ju min kamera hemma så vi fick inga bilder :/ Jag tror fan att mitt amningsminnen fortfarande sitter kvar sen Lukas eller så har det kommit redan fast den lilla inte ens är född än.


Ni får en bild på en trött bebis istället!

Jag blir så förbannad!

Jag blir så upprörd när jag tänker på hur vissa beter sig! Just nu är det en bankman som gjort mig upprörd!
Som jag skrev tidigare så hittade vi ju ett hus som vi blev intresserade utav, det har varit till försäljning ett tag så jag trodde ju att ingen var intresserad. Jag ringde på det och då berättar mäklaren att det hade ringt ett till par på det som också ville se det. Nog kan man ju ha otur, när man själv ringer så skall någon annan också bli intresserad i samma stund.

Vi åkte och tittade på det, vi hade min morfar med som hjälp och vi blev helt sålda! Huset var super fint och det var inga större åtgärder som måste göras, det var mer kosmetiska saker. Tyvärr verkade det andra paret precis lika intresserade som oss. Mäklaren informerade oss om att eftersom huset legat ute ett tag så stängs försäljningen snabbt om någon accepterar priset. Så ve bestämde oss för att gå till banken redan dagen efter så att man hade det gjort så kunde vi höra av oss till mäklaren sen och be om en andra titt!

Vi var till banken men bemötandet vi fick var inte det varmaste. Vi hade inte ens hunnit säga vad vi ville innan man såg i hans blick att han redan dömt ut oss! Vi pratade och han skulle räkna på det och ringa tillbaka under fredagen för sen skulle han gå på semester. Hela jävla dagen igår väntade vi på att den där bankmannen skulle ringa, tror ni han gjorde det? NEJ inte ett ord från banken och nu har han som sagt semester!! Det är så otroligt fräckt gjort och jag blir fruktansvärt upprörd!

Om dom här andra nu är intresserade och accepterar priset så har ju vi förlorat våran chans endå till det huset! För försäljningen skulle bara hållas öppen ett par dagar efter ett accepterande. Det känns så bittert att för ANDRA gången förlora ett hus man verkligen tyckt om. Första gången pga att dom ville att vi skulle hitta någon som borga PÅ EN DAG, omöjligt att begära något sånt utan att ge personen betänketid! Och nu den här gången för att en jävla bankman inte gör sitt jobb som han lovar! MORR!

Visst vi vet inte om dom accepterat än men med tanke på hur intresserade dom verkade så skulle det inte förvåna mig.

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0