Snart får han sin efterlängtade...

Båda barnen sover middag nu! Lukas sover för att han skall orka vara vaken ikväll när gänget kommer hem från cypern. Det skall bli kul att träffa dom och se hur papparkaksbruna dom är och förstås förväntar jag mig presenteeer, hehe ;)
När dom vaknar sen tror jag att vi skall åka till Jula och köpa en cykel åt Lukas, om inte klockan hinner bli så mycket att Nathalie snart kommer hem från skolan förstås! Då kan vi ju inte åka någonstans, hon skulle nog bli väldigt orolig om hon kom hem med taxin och ingen tog emot henne!

Nåja åter till cykeln! Dom har en så fin 12" pojkcykel där för bara 595 kr, hur förmånligt som helst! Jag gillar Sverige, här har dom rimliga priser på en barn cykel. Jag menar varför lägga ut nästan 200 € på en ny cykel (på åland) eller typ 50-100 € på en begagnad som han kan använda typ en säsong när det finns fina för en mycket billigare peng? Man måste vara prismedveten i dagens samhälle! Så 595 kr känns helt okej för en NY cykel, dessutom har man ju garanti något man inte får om man köper en begagnad t.ex.

Woohoo jag slår ett slag för lågpriskjedjorna ;) Man behöver inte köpa det dyraste och "fetaste" när barnen är små och oförsiktiga för även det svinaktigt dyra sakerna av "bättre kvalitet" går sönder när barn våldar på. Heja Jula ;)

Barncyklar 12"

Städhuckle på barra ;)

Idag skall vi ägna oss åt städning här för imorgon kväll kommer mamma&co hem från Cypern! Känns lite riskabelt att ta sig an städningen idag eftersom att Lukas förmodligen hinner stöka ner lika mycket igen innan denna dag ens är över. Men vi kör grundlig städning nu så kan man bara plocka upp efter honom där han röjer fram! Haha han är som en tornado!

Hmmm dock har jag absolut INGEN städinspiration alls kan jag lova, jag liksom fastnar med något annat när jag skall börja. Nåja om jag inte hittat inspirationen så får jag hoppas att den kommer när Nadja kommer hem från valpkursen med Dexter! Kanske det går lättare om man är två som kan peppa varandra!

Gröna Lund

Den här sommaren skall det bli två grönan besök för min del!

Ett med min älskade Lukas så han skall få åka lite karuseller och äta sockervadd så det står ut genom öronen på honom. En hel mamma-son dag helt enkelt. Jag ser så fram emot det och hoppas innerligt att han skall tycka att det är lika kul som jag :) Gröna Lund har så mycket skoj för småbarn och sen alla lotteristånd, dom kan jag passa på att ta när jag är där med Lukas för det händer INTE när jag är där och roar mig själv :P

Sen blir det ett besök själv, utan barn! Dom får vara hos mormor under dagen och kvällen då jag är där och roar mig :D Jag skall stå där när dom slår upp portarna och jag skall vara där tills dom stänger! Jag har inte varit på grönan sen 2007 och jag börjar få abstinens! 2008 var jag gravid, 2009 hade jag en bebis hängande i bröstet hela tiden och 2010 var jag gravid. MEEEN den här sommaren skall inget få stoppa mig! Det har ju dessutom kommit en massa nytt sen jag var där senast så jag har en massa skoj att utforska :P
Dock är det ju ingen som vill följa med och åka alla brutala saker. Alla är så fart, snurr och höjdrädda, mycket tråkigt! Nåja lyckas jag inte ragga upp någon så åker jag fan själv! Jag ser så fram emot det, men jag skall åka en dag när det är vackert väder! Jag vill ha 25 plus och strålande sol samt vindstilla, DÅ är det en perfekt grönan dag!

Iiih det kliar sååå i "grönan-kroppen", jag sitter 30 minuter från görnan om man åker kommunalt! Tur att det är dåligt väder så att jag inte skulle behöva ge efter mot suget :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0