Hemmafru med två sjuklingar ;)

Lukas hade i slutet på förra veckan blivit frisk från sin förkylning och under hela helgen så visade han inga tecken på förkylning. Men så igår när vi vaknade så var han mer förkyld än någonsin och jag tror att han blev det för att det är så förbannat dragit och kallt ombord på Rosella.

Så nu är näsan täpp jämt och mellan varven rinner den som tusan, han hostar och nyser hela tiden, stackarn när han gråter så låter han hes. Han är verkligen riktigt hängig och Jesper har också gått och blivit sjuk, han kom hem tidigare från jobbet igår och bara skakade. Han är sjukskriven tills på torsdag. Han har feber och mår dåligt så nu har jag två killar att ta hand om och jag känner mig inte heller riktigt frisk men man får stå ut bara. Jag är ju trots allt den som mår bäst än så länge.

Eftersom Lukas sov en längre stund igår på förmiddagen i våran säng så passade jag på att städa, diska, tvätta två maskiner tvätt och sen när han vaknade så bäddade jag med mina nya täcken och kuddar som jag fick utav mamma. Hehe nu får jag verklgen prova på "hemmafru" livet, ta hand om hushåll och sjuk man och barn. Det är faktiskt inte så tokigt, det känns härligt att känna att dom behöver mig :) Och det gör att jag älskar dom ännu mer! Och idag var jag iväg och handlade när Lukas och Jesper låg och myste i soffan, jag körde nya bilen och den är UNDERBAR att köra! Jag älskar den, så mycket bättre än våra andra trögkörda bilar.

Och nu har jag äntligen möjlighet att sitta här en stund för Lukas är ganska nöjd i soffan med Jesper, han leker med en praslande blomma som vi fick ifrån libero. Men jag tycker verkligen så himla synd om honom som blivit sjuk igen när han precis hade blivit frisk. Jag hoppas att det går över fortare den här gången för jag vill ju att min bebis ska må bra! Imorgon ska jag åka till apoteket och köpa mera näsdroppar och något febernedsättande.


Det är en gammal bild men jag tycker att den är så fin på mina två älsklingar ♥

Gör något Vallentuna!

Vallentuna gör något åt era jävla tågövergångar!
Andra olyckan på en vecka nu. Tycker ni inte att det är dags att ta tag i problemet nu? Hur många skall behöva skadas/dö innan något görs? Bygg den där bron som skall gå över vägen som ni pratat om i så många år och sätt för tusan upp bommar vi övergången där två barn blivit överkörad av tåget. Usch det här är verkligen fruktansvärt. Idag kommer mina tankar gå till den man som satt i bilen och som nu ligger på sjukhus med alvarliga skador och till hans familj! Jag håller mina tummar så hårt för att han ska överleva. Roslagsbanan har tagit tillräckligt många liv nu!

Tillbaka efter helgen bloggpaus

Ja den här helgen har ju som sagt spenderats i Sverige hos mamma med familj. Och den har varit supermysig ♥ Jag älskar verkligen att spendera tid tillsammans med mamma.
Fredagen så var väldigt lugn, vi tog igen lite tid och snackade en massa skit. Det blev ju sån snöstorm så vi bara myste hemma. Och den natten så sov Lukas hela natten, från 23 till 06.45. Min underbara unge va stolt jag är!

Och på lördagen så åkte vi som hastigast över till en tjej som säljer me&i kläder så nu har jag beställt en uuuuunderbar lejondräckt till Lukas med matchande mössa. Jag längtar så tills jag får prova den på honom! Efter det styrde vi bilen mot stinsen där jag shoppade lite på gina tricot åt mig själv. Det kändes faktiskt skönt att lägga pengar på mig själv för en gång skull. Och kvällen avnjöts med mys i soffan och robinson.

När söndagen kom var det dags för lingon&blåbär party. Som vanligt var det trevligt, dock lite sorgligt att folk är så otrevliga att man inte kan lämna återbud. Men men det var så trevligt ändå fast vi var bara några stycken. Tack mamma och Solan :) Jag köpte en klänning till mig själv och en fin dräck till Lukas som han kommer kunna ha till sommaren. Och vid tre tiden kom Anki och Mats över med gungan som jag skulle få köpa till Lukas. Ojoj vilken underbar investering. Lukas älskar den och jag med så nu vill jag bara åka över och hämta hem den, jag fick inte plats med den igår. Sen var det som alltid väldigt ledsamt att behöva åka därifrån men förhoppningsvis dröjer det inte många dagar innan vi ses igen!
 
tack för ännu en mysig helg ♥

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0