Jag gillar att spendera...

Jag skulle inte säga att jag mår så mycket bättre idag, tyvärr. Men det känns inte så speciellt jobbigt heller. Det är ganska skönt att ligga på soffan och smutta på en kopp te. Jag har blivit te-beroende på sista tiden, jag älskar smaken indian spice som jag fick utav mamma i julklapp. Det kan gå ner säkert 5-6 koppar per dag. Mums, smaka det om ni inte redan gjort det!

Nåja idag var jag till staden och skulle införskaffa lite saker som jag anser att jag behövde. Jag kom inte hem med allt som jag planerat. Men jag fick med mig lite annat som jag inte planerat. Jag hittade tillexempel en mössa, matchande tossor och strumpbyxor till bebisen :) Och ett par skit snygga vantar till mig själv, så nu slipper jag frysa om tassarna när jag är ute och går med Selma. Jag skulle ha en amningsbh också hade jag tänkt men jag hittade tyvärr ingen. Jag får åka igen om någon dag och förhoppningsvis har dom fått in lite då.
Sen var jag även till Elgiganten eftersom jag bestämt mig för att köpa mig en ny digitalkamera. Jag skulle vilja ha en att ta med till förlossningen så jag kan få föreviga det tillfället. Kameran som jag har är nämligen värdelös. Meeeen där var ju HELA kamera utbudet slut, kvar fanns bara dom här kamerorna för över 300 € och det tillåter inte ekonomin just nu. Så jag känner mig en aning deppig just nu för jag kommer bli mycket ledsen om jag inte kan få några bilder från förlossningen och våran bebis första minuter i livet. Nåja förhoppningsvis så hinner det lösa sig!
Sen styrdes bilen mot både sparhallen och kantarellen. Jag fattar inte hur mycket människor som kommer på idén att handla samtidigt. Kändes som hela åland var och trängdes där inne sammtidigt. Men vi lyckades iaf få med oss allt hem som vi skulle ha. Så nu borde vi klara oss över nyår. Jag fick även med mig alla ingredienser till en speciell cheesecake som jag skall göra, med passionsfrukt. Yummi! Hihi.

Och ikväll har gick jag med Jesper på en längre promenad med Selma. Jag var lite orolig att jag inte skulle klara det med tanke på att jag har rätt ont ochd et trycker neråt så fort jag går. Men det gick faktiskt riktigt bra, vi gick i lugnt och försiktigt. Men mot slutet var det nog rätt jobbigt, men det gör inget för som sagt så vill jag ju att den skall "ramla ner" så jag slipper gå över tiden. Och att promenera är bra! Så det kanske jag vågar göra om igen!

Sjukling?

Usch jag tror att jag håller på bli sjuk, det kommer ju passligt. Not!
Runt fyra tiden så började jag känna mig hängig och febrig. Och sen kom en hel mysko huvudvärk. Så jag har spenderat kvällen liggandes på soffan i någon sorts dvala. Jag känner mig fortfarande helt borta men jag orkar ju hålla upp huvudet nu iaf, men jag ska nog ta och hoppa i säng alldeles snart. Och förhoppningsvis må bättre imorgon. Usch jag skulle verkligen inte ha tid eller ork till att bli sjuk nu. För tusan det börjar ju närma sig babyankomst, sexton dagar kvar. Då kan jag inte vara sjuk!!

Nu måste jag koka en kopp te, dra på mig pyjamasen och krypa ner under täcket!
Ni kan väl hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon!
Natti natti allesammans

To the rådgivning again

Japp idag har jag då varit på besök till rådgivningen igen för en liten koll. Vi diskuterade väl inte så mycket idag. Det finns inte lika mycket att prata om nu när jag mår bra, känns det som iaf. Men vi pratade om ultraljudet och hur det gick och om hur jag mår just nu. Vilket är mycket bra. Sen pratade vi om hur det går med förberedelserna här hemma och om vi har ställt in oss på att vi ska bli föräldrar nu. Och det har vi, både jag och Jesper känner oss ready!
Blodtrycket var bra, vikten har ökat och det är ju också toppen bra. Inte så mycket men det är ju alltid nått! Men sen kom vi till det där jävla HB värdet, ni kan aldrig gissa hur det hade gått? Jooo första sticket visade på 95!! Så lågt har jag aldrig haft förut. Sen stack vi igen och då visade det 99. Ujuj det känns som att man kan ge upp tron om att det kommer bli bättre innan bebisen kommer iaf.
Sen var det dags att lyssna och mäta bebisen. Hjärtljuden var lugna och fina idag, 134/minut. Vanligtvis så brukar hjärtljuden ligga runt 150/minut. Och mätningen visade att bebisen följer sin kurva bra. Så med den är allt som det ska. Kulkul. Jag skall tillbaka till rådgivningen igen den 8/1. Vi får vällan se vad allt visar då.

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0