Bästa överraskningen ❤️

Ja det är helt klart när mormor kommer in genom dörren ❤️ barnens miner var oslagbara och lyckan var total. Sen var det kramkalas delux, både barn och hund överöste mormor med kärlek.
Det blev en mys kväll med middag, fyrverkerier vid Mattssons och sen fika. Jag och mamma satt uppe till 1 och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var så skönt och det är nog det jag tycker att är allra jobbigast med att bo så långt ifrån varandra, att vi inte spontant kan ses och ta en kopp te och prata om allt.

Idag vaknade vi och åt frukost i lugn och ro, djuren passade på att sno åt sig mormor-mys och barnen såg på tv. 
Sen åkte vi till geta och hälsade på min mormor och morfar, där blev det fika och sen var det dags att åka hem igen för mamma hade hu tyvärr en båt att passa idag. Det blev väldigt mycket tårar när hon åkte och båda barnen var så otroligt besvikna. Det gjorde ont i hjärtat kan jag lova! 😔 men förhoppningsvis ses vi alldeles snart igen ❤️


Vår ledighet 👌🏻

Det har varit en bra ledighet. Janå min och barnens ledighet fortsätter men J är ju tillbaka på jobb igen.

På annandagen så var vi till stan och kikade på mellandagsrean som drog igång. Vi köpte inget men Lukas fick byta ett spel som han fick två av. Till sin mammas förskräckelse så bytte han till Pieface, tur vi inte har någon grädde hemma 😜. Sen blev våra vildar en aning speedade så efter middagen gick vi ut och eldade en stund. Tusan va mysigt det kan vara att höra hur det smattrar och känna värmen från elden! 
Igår var J iväg och jagade, Lukas åkte till farmor en stund och Leiah åkte och lekte med sin kompis Meline. Jag passade på att städa upp efter julaftonens kaos när ingen var hemma och sen åkte jag och fikade med Melines mamma Sanne medan flickorna lekte en stund till. Riktigt trevligt då jag inte träffat Sanne på länge ☺️

Idag har vi varit och lekt med Malin&co där Lukas bjöd in sig på middag så det blev en riktig heldag ☺️ efter middagen så gick vi iväg och kikade på fyrverkeriet dom sköt upp vid kantarellen. Det var så fint så vi ska åka och kika på det vid Mattssons imorgon kväll också ☺️ Efter fyrverkerierna så fikade vi lite och sen bar det av hem och nu sover dom sött i sina sängar. Vi har med andra ord haft en toppendag ☺️
Det bästa av allt med den här helgledigheten har varit att jag hållit mig borta från sociala medier så mycket som möjligt. Bara kikat på Fb och instagram någon gång ibland. När man håller sig borta inser man hur stor tid det tar av ens liv, läskigt!

Ha en fin kväll nu för det tänkte jag ha ochimorgon väntar en stor överraskning för våra barn ❤️

Julen 2015 🎅🏼

Oj vilken toppen härlig julafton vi hade! 🎅🏼
Dagen började vid halv 10 med morgonjulklappen och båda barnen fick varsit spel eftersom dom båda älskar att spela. Leiah fick "vem där" och Lukas fick "ghost attack". Det resulterade i två glada barn och spel hela dagen. Barnen hann också med julkyrka tillsammans med sin farmor och under tiden hann jag och J reda upp lite här hemma eftersom vi den här julen skulle vara hemma hos oss!
När barnen kom hem igen så spelade vi och myste utan några som helst krav.

Vid halv 4 började vi med maten och vid fyra kom svärisarna, Js mormor samt hans moster med man. Vid 5 var vi klara med maten och kunde sätta oss till bords. I vanlig ordning åt man alldeles för mycket, men vad gör väl det när det var så gott! 
När vi var klara och hade dukat undan så bankade det på dörren och vi fick besök av tomten. Barnen som trott att deras farmor är tomten blev duktigt chockade när både farmor och tomten var i rummet samtidigt 😜 
Vi alla fick så mycket fina klappar och är väldigt nöjda över dom. Barnen fick lego, spel, pyssel, morgonrockar. Lukas fick också en drönare och sin platta förstås och Leiah fick sin älskade koala. Själv fick jag presentkort och bäst av allt två stora filtar till soffan, dom är underbara ❤️ vi fick annat härligt också och som jag skrev är vi oerhört nöjda över alla fina gåvor. 

Vid 8 åkte våra gäster hem och vi parkerade oss i soffan framför tvn. Barnen med sina nya grejer och jag och J roade oss med att se på Tomten är far till alla barnen. Det här var en underbar julafton på alla sätt ❤️

Idag så har vi bara tagit det lugnt. Vi har byggt ihop barnens lego, spelat och legat på soffan och ätit godis. Precis som juldagen ska spenderas. Det är så skönt att inte ha några krav och måsten utan bara ta dagen som den kommer. Lukas har varit ute och flugit sin drönare också men det blåser för mycket så jag fick rädda den ur ett träd 😂 den får vila inomhus just nu. 
God fortsättning nu alla fina ❤️

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0