Snart är det över...

Imorgon är det redan söndag och dags att åka tillbaka till Åland. Det känns faktiskt ganska sorgligt att dagarna har gått så fort. Visst saknar jag Jesper och tycker att det skall bli kul att få träffa och pussa på honom igen men det är nog det enda som jag saknar också. Utöver det så saknar jag verkligen inte Åland. Jag känner att jag inte riktigt är färdig med min Sverige vistelse. Men som tur är så kommer ju mamma över till Åland på fredag så då får jag spendera lite mer tid tillsammans med henne! Och hon tar med sig söt-Molle<3

Men idag har vi varit iväg och besökt babyland. Där köpte jag en näsgrej som man skall använda om bebisarnaär mycket täppta och det är ju Lukas så det blir nog bra! Han har varit så duktig, han sov hela tiden då vi var iväg och han sover fortfarnade. Vi har varit hemma i över en timme, så här bra har han aldrig förut sovit. Guuud det känns så bra att han sover så jag hinner få lite tid till annat! Och nästa gång jag kommer över hit så ska vi åka och prova ut en bärsjal så att jag kan ha honom att sova hemma också så jag får möjlighet att göra annat under dagarna än att bara sitta med honom i famnen. Jag längtar redan!!

Nu ska vi snart äta racelette, mmmm wuuunderfuuul  ♥ Jag skall verkligen njuta av min sista kväll här hos mamma!

Lite uppdatering

Som ni har märkt så har ju min uppdatering här varit speciellt aktiv just nu och det beror på att Lukas har varit rätt pipig. Han har inte låtit mig sitta framför datorn för då har han blivit jätte ledsen. Men jag tänkte att jag skulle uppdatera lite om vad som hänt den här veckan!

I måndags så gjorde vi absolut ingentingför Lukas var verkligen SÅÅ ledsen. Men i tisdags så kom Julia och Kayleen över på besök och det var så kulmed lite sällskap.
Även Sara kom över då och hon stannade för att äta middag tillsammans med mig. Det var en jätte mysig dag, så tack för det brudar <3
I onsdags morse så var vi till rådgivningen. Lukas vägde då 4810 gram och var 56,2 cm lång. Han växer så snabbt, ujuj nästan så man redan nu får lite ångest. Läkaren var också och tittade på honom och allt var bra. han är så perfekt mitt lilla gulle! Och sen på eftermiddagen så styrde jag och Lukas bilen mot båten för att sen åka över till mamma/mormor <3. Vi är fortfarande här i Vallentuna och vi stannar ända tills på söndag kväll, det är så skönt att få umgås med familjen!

Idag har jag och Nadja varit till barkarby med Lukas och gått på IKEA, me love! Och nu ska vi just äta pizza. Ikväll är det let´s dance. Frida har du passligt imorgon eller söndag att ses?

1 år tillsammans...

... och jag är lyckligare än någonsin! Ja, idag den 22 februari så har alltså jag och Jesper varit tillsammans ett år. Det har varit det bästa året i mitt liv för att jag har fått spendera det tillsammans med honom. Han är världens mest gulliga och snälla människa och jag skulle aldrig vilja bli av med honom! Jag älskar honom och han är min själsfrände ;)

Dagen har varit riktigt mysig. Den började med att jag blev överraskad med frukost på sängen, han är väl för söt. Sen fick jag super fina rosor. Tack älskling! Jag hade bestämt att jag skulle laga en överraskningsmiddag till honom så han fick inte sätta sin fot i köket på hela dagen. Jag lagade inbakad kassler i vitlökssås till middag och vit choklad pannacotta med hallon till efterrätt. Så mellan matlagningen så fick jag amma Lukas som inte alls har haft en bra dag idag, tyvärr. Men middagen blev iaf mycket uppskattad och det har varit en härlig och mysig dag idag. Det var skönt att vi inte gjorde en så stor grej av det hela och föresten hade det ändå inte gått när vi har lilla Lukas.

Men hursom helst det har varit ett fantastiskt år med massa oförglömliga händelser, bla Lukas. Och många fler år skall det bli! Jag älskar dig Jesper, tack för att du finns i mitt liv ♥

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0