Var är Lukas?

Lukas har blivit en hejare på att gömma sig. Idag gjorde han det igen, helt plötsligt var han bara borta. Jag blev ju livrädd och trodde att han lyckats få upp ytterdörren och rymt ut men nej den var låst. Helt plötsligt när jag håller på ropar som bäst så hör jag ett fnittrande inifrån ett av köksskåpen.

Gud så han skrattade när jag öppnade dörren och hittade honom. Han stängde om sig många gånger och ville att jag skulle leta efter honom och skratten var lika ljudliga varje gång jag öppnade dörren och hittade honom. Söta unge ♥ Han förstår inte hur mycket hans små lekar kan skrämma livet ur hans mamma...

Ingen "dejt" blev storstädning

Idag tänkte Ika och hennes söta lilla Lia komma över och hälsa på en sväng men tyvärr blev det inte så. Hennes bil startade inte så hon kom inte iväg och Jesper har våran så jag kunde inte heller åka någonstans. Meeen vi får ta det en annan dag istället, värre än så är det inte :)

Istället har jag och Lukas roat oss med att städa hela lägenheten (utom sovrummet). Vi har dammtorkat, dammsugit, skurat golven och skrubbat badrummet ordentligt. Mycket duktiga känner vi oss nu och det gick faktiskt lätt fast Lukas var med hela tiden och hjälpte till. Jag trodde att det skulel bli skit jobbigt att städa så grundligt med honom vaken men nejnej min son var så hjälpsam så! Sen har vi även hunnit baka en fin kladdkaka som vi kan ha till efterrätt också. Ojoj va effektiv man kan va när solen gömmer sig :)

Nu håller Lukas på kokar sina leksaker och vi väntar på att Jesper skall sluta. Vi skall åka och köpa nån del till snurran så vi kanske kan åka ut på sjön i helgen, great!

84 dagar kvar.

Idag drar vecka 29 (28+0) igång. Bara 12 veckor kvar till BF, ganska skönt att tiden går så fort den här gången, jag har Lukas att tack för det. Snart är den här graviditeten över, tack och lov. Min förra natt var ju så bra och jag fick sova, det kompenserades med en fruktansvärd natt den här natten istället. Jag har haft jätte ont och mått fruktansvärt illa, aldrig får det vara bra. Nåja det är bara att försöka hålla den positiva lilla lågan uppe så skall man nog klara det här också :)

Idag måste jag åka till apoteket igen och köpa mer tabletter mot min halsbränna. Ibland tror jag att den försöker ta livet av mig, halsbrännan alltså! Förra gången jag var till apoteket så sa jag att dom skulle ge mig det effektivaste dom har mot halsbränna och att jag inte hoppades på att det var Rennie. Den skit-tabletten hjälper inte ett dugg för mig. Hon sa att Graviscon är mycket bättre att äta när man är gravid och den har jag ju redan provat så jag vet att den funkar okej. Den har bra mycket bättre effekt än Rennie men skulle gärna få ha ännu mer effekt. Men jag får köra på den, tuggar ett par tabletter åt gången så brukar det hjälpa en stund. Det värsta är bara att den är dubbelt så dyr som Rennie, ett stort pack med Graviscon kostar 19 €. Jag får bunkra på mig när jag åker till Sverige, där kostar dom hälfen så mycket.

Nej nog med graviditetsproblems nu. Frukosten väntar!

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0