Var får alla sin tid ifrån?

Det känns som mitt dygn bara har 12 timmarOjoj jag önskar verkligen att jag hade mer tid att sitta här och blogga men tyvärr har jag inte det. Personligen så förstår jag inte hur andra mammor har tid att skriva flera inlägg om dagen, jag hinner tydligen bara med ett i veckan. Jag skall försöka ta mig tid imorgon att svara på kommentarer och uppdatera om Lukas som hunnit upptäcka en massa nytt på bara en vecka. Han har ju även hunnit bli 5 månader, min lilla skrutt. Men just nu ikväll finns inte tiden. Men som sagt jag skall försöka ta mig tid att svara och uppdatera imorgon!

Ge mig mer gröt mamma!


Läs på min haklapp mamma, ger du mig inte mer gröt får du med pappa att göra.


Jag köpte ju som sagt vad hem banangröt åt Lukas igår och idag provade vi det. Och jag kan lova att det var uppskattat! Han fullkomligt älskade gröten, han åt upp en hel portion och jag fick skrapa upp ordentligt på kanterna för han skulle ha mer. Sen blev han riktigt ledsen när det var slut, så nu tänker jag börja ge honom gröt på förmiddagarna. Iih jag är så glad över att det var en uppskattad rätt hos min lille man! Jag fick honom till och med att äta fruktpuré ikväll. Han börjar bli så duktig, lille Lukas.

Någonting som han också finner väldigt delikat är sina fötter. Det är riktigt svårt att byta blöja på honom t.ex. för han skall ligga med fötterna i munnen hela tiden :) Men söt är han för det.
 

Ingen ork längre

Just nu är jag så trött och irriterad på det mesta! Jag längtar sååå tills om två veckor då vi skall åka till Sverige och hälsa på mamma med familj. Mamma har 40års fest, skoj! Jag behöver få komma bort från allt ett par dagar för annars kommer jag att bli en Mycket bitter liten kvinna. Men just nu känns två veckor som en evighet och jag vet inte riktigt hur jag skall få mitt tålamod att hålla. Meeen det är väl bara att försöka vara trevlig och se glad ut!

Tack och lov har jag ju Sara och Mikaela, det är två personer som gör det lätt för en att vara glad!
Och Lukas och Jesper förstås! Dom är mitt allt och han kommer göra så att dom här två veckorna rusar iväg! Så snart mamma, snart ses vi!

Åååh va jag älskar Lukas. Du är bedårande min son ♥

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0