31/7-2008

Yes, äntligen! Jag såg på vädret just och nu ska det äntligen komma lite välbehövt regn!
Nog för att jag älskar sol och värme men det får inte gå till överdrift, lite regn är nyttigt. Vi behöver få det för allt håller på torka ut. Och så kommer man kunna andas ordentligt igen för det har verkligen varit tugnt att andas dom här senaste dagarna.

Idag har jag som vanligt inte gjort något speciellt alls. Bara tagit det lugnt och njutit av mitt liv. Fast jag har iofs hunnit med lite irritation. Min lön Skall komma in på kontot den sista så är det bestämt och jag förväntar mig även detta med tanke på att jag har ett lån som automatiskt dras av den sista då lönen skall ha kommit!!! Men idag när jag loggar in för att betala alla mina räkningar så har inte ett jävla cent kommit in på kontot. Extremt frustrerande när jag imorgon kommer att få ringa till banken och reda ut allt eftersom dom varit extremt noga med att berätta för mig att dom INTE gillar förseningar och att det genast blir ränta om man missat att betala. INTE KUL!!!! Så jag är inte på det bästa humör men vi får hoppas att dom kan ha lite överseende med det, för jag kan ju tyvärr inte göra något åt att min lön inte blivit utbetald! Irriterande

Nåja Jesper lagade middag idag, spagetti och köttfärssås. Vanligtvis är det jag som brukar laga det men idag skulle han göra det och jag lovar det brann i munnen på mig. Jag tror han hälde halva chilisås flaskan i såsen, herre jävlar va starkt det var. Men jag ville inte verka otacksam så jag tröck i mig allt men det gick verkligen långsamt för fy fan va det sved att svälja det.. ujuj..
Efter det så skulle Jesper hjälpa Bullen att flytta. Han har fått en etta i Bamböle, kul för han :) Det blir ju billigare iaf! Och Nina kom hit med Jespers telefonräkning som hade kommit till dom istället för hit. Så hon stannade här och fikade och pratade lite med mig. Det var trevligt, så slipper man vara ensam hela kvällen. Hon hade med sig glass som var riktigt god. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i glass men den satt riktigt fint i kistan :P Nu har hon åkt och jag får roa mig med internet tills supersize vs superskinny börjar. Och vänta på att Jesper kommer hem.

Imorgon ska vi och kolla på en barnvagn, vi får väl hoppas att den är nått att ha :) Det var någon som Jesper har gått i skola med som hade en vagn till salu, den är bara 2 år gammal så den är säkert fin :) En briovagn. Vi håller tummarna!

30/7-2008

Herregud jag kan knappt fatta att tiden går så fort!
På fredag är det redan augusti och det kändes som att det var första Juli igår. En hel månad har gått och jag har inte gjort något ordentligt överhuvudtaget. I och för sig så har jag ju en ganska bra anledning till det med tanke på hur jag har mått dom senaste 3 månaderna. Men endå det känns så värdelöst att man faktiskt bara har sovit bort en hel sommar som dessutom har varit helt otroligt varm och fin för engång skull.
Och inte har jag varit i Sverige så mycket som jag skulle ha velat, nej inget har jag fått gjort och snart är hösten och det kalla vädret här! Fast det finns en positiv sak med att det kalla vädret kommer, då kommer ju våran bebis som man gått och väntat på i 9 månader :)

Idag låg jag som vanligt och tittade på "äntligen hemma" reprisen som dom visar på 4:an varje vardag. Jag blev extremt inspererad till att fixa om hela lägenheten. Den skulle verkligen kunna bli riktigt fin om man målade om och gjorde om lite, men jag tror tyvärr inte att man får göra det med tanke på att det är en hyreslägenhet. Så jag får väl nöja mig med att titta på hur fint alla andra har det istället. Och egentligen har inte vi det så dumt vi heller men det skulle vara kul att få göra om lite bara :)

29/7-2008

Igår var jag och Jennifer över till Norrtälje och hämtade hem hennes nya häst Uppie :) Gud en sån söt liten dam det är och så extremt snäll! Toppen kap där Jennifer.
När vi ändå var där passade vi på att åka in till själv Norrtälje och titta lite i affärer innan vi skulle bege oss ner till båten.
Vi tog eckerölinjen dit och ålandsfärjan hem, vilket var ett misstag. På internet när Jennifer bokade stog det att det skulle bli 36 € att åka hem med ålandfärjan och över 100 € med eckerö.. Men det visade sig vara fel, att åka hem med eckerö skulle ha blivit 42 € precis som på dit vägen men att ta ålandsfärjan hem blev 74 € så alla pengar gick till det, skit alltså!!
Och det var svinhett på båten så stackars Uppie var helt genomvåt när vi äntligen fick åka av båten!
Väl i saltvik sen så släppte vi ihop henne med dom andra hästarna på betet. Hanna och Plutten var nyfikna och ville välkomna henne men det fick dom inte pga Adams häst Jasse som var på henne riktigt ordentligt. Det blev ordentlig kallabalik då han helt ärligt höll på sparka ihjäl henne, han jagade henne så hon gick omkull på ett berg och fick ett sår under knäet på ett av frambenen. Som tur var fick vi tag i Uppie och slet ut henne ur hagen, klockan var ganska mycket och vi visste inte vad vi skulle göra.. Så jag och Jennifer åkte till stallet och plockade med oss hagstolpar och tråd medand Julia fick stå med Uppie utanför hagen. Så Satte vi upp en liten hage åt henne inne i stora hagen och så fick hon Plutten som sällskap. Så kommer dom nu att få stå ett tag, vi stoppade dubbla rader med stolpar så att Jasse inte skulle kunna komma åt henne. Men även när hon var där försökte han gå till attack mot henne. Jävla skithäst!
Det var riktig mobbning mot henne, kan vara för att hon är vit och alla andra bruna eller svarta!
Nåja vi får hoppas att det blir bättre!

Idag sov jag och gulle till kl 3 och det var extremt skönt. Sen har vi bara legat hemma och myst på soffan. Han ha haft lite dåligt samvete idag för att han kom hem full i natt, moahaha ;)
Jennifer var även på besök en sväng idag, trevligt trevligt!

Nu ska jag göra Jesper sällskap igen så att han inte behöver känna sig så ensam

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0