Valborgsfirande

Jaha så var valborg över för våran del då.

Ikväll har vi varit på party hos Stocken, det var väldigt trevligt och med lagom med folk. Bra musik och skitsnack, kan ju inte bli bättre en valborgskväll. Lukas charmade alla som var där, hihi så snart kanske det är en hel drös med tjejer på smällen igen. Kulkul. Och Lukas föstörde inte stäämningen med sin närvaro, så det så!

Nu har vi precis kommit hem och resterande som var där skulle börja bege sig in till Arken. Och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte var sugen på att följa med. Men jag slängde hastigt bort den tanken jag har ju trots allt ett ansvar att ta. Så det får kanske bli nästa valborg istället :) Nu ska jag gå och lägga mig och jag hoppas att alla har/får en trevlig kväll. Godnatt

Valborg

Jaha så var de valborg då! Gud så fort tiden går, det känns som vi firade nyår igår. Det märks att man har blivit "vuxen" för när man var liten gick aaaallt så långsamt.
Idag är det exakt ett år sedan jag drack alkohol för sista gången för sen några dagar senare fick jag ju veta att jag var gravid. Det är nog därför jag minns så bra vad som hände på valborg förra året, eftersom det inte bara var en fylla i mängden liksom. Det var en mycket rolig kväll som började på stranden och slutade med dans på bordet hemma hos oss!

Ikväll kommer valborg verkligen inte att firas på samma sätt. Det blir en mycket nykter kväll, gör inte mig något. Vi är bjudna till Stocken. Och gissa vad; LUKAS FÅR OCKSÅ KOMMA MED. Tänkte bara skriva det ifall om att "någon" läser detta. Så vi får väl se om det bär av dit ner en stund innan dom blir allt för glada i hatten! Annars blir det väldigt lugnt, vi skall vara hundvakt till Bamse den här helgen också. Så det lär vara fullt hus här endå med två busiga vovvar :)


Min söta unge i hans fina lejondräkt från me&i

Jag älskar nya bekantskaper

Jag fullkomligt älskar att skaffa mig nya kontakter och bekantskaper. Allra roligast är det ju att träffa andra mammor eftersom att dom vet hur man har det och hur det är att leva med ett litet barn. Även fast ens vänner försöker förstå så kommer dom inte att göra det innan dom själva får barn!

Och jag lär känna allt fler mammor. Idag skulle vi egntligen ha träffat Mikaela och hennes lilla son Amadeus men tyvärr så har han blivit sjuk igen. Så jag och Lukas hälsar krya på dig till Amadeus. Och så hoppas vi på att få träffa er snart :). Sen har jag ju Stocken bara en minut härifrån och Julia en bit bort också. Och i sommar får ännu en kompis en liten bebis. Jag tänker inte skriva ut hennes namn än men vi väntar med spänning på vad hon ska få för liten sötnos!

Iiih jag verkligen älskar att vara social med andra mammor. Så om du bor på Åland och har lust att träffas så hör gärna av dig! Jag och Lukas lär gärna känna nya människor :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0