Flytten!

Ojoj det har varit en väldigt intensiv helg men nu är vi flyttade och klara :)

I lördags morse klockan 9 så började dom lasta lastbilen, Jesper, Nina (svärmor) och Nigel (jespers jobbarkompis), tömde våran lägenhet på 1½ timme. Jag var mycket imponerad eftersom att hela skåpet var fyllt med grejer. Sen kom även Mats-Erik och Trisse så då fyllde vi även tre person bilar med grejer!

Efter det bar det av ut mot geta och där tömde alla ur lastbilen på ca en timme. Effektivt arbete så det hette duga! Jag försökte också hjälpa till så gott det gick men jag fick bara bannor från alla håll och till sist hotade dom med att binda fast mig. Så till sist fick jag ju ge mig och låta dom andra sköta tömandet! Men jag gav mig bara med att plocka ur lastbilen för väl inne härjade jag på för fullt, mot allas vilja ^^.

Kvällen ägnade vi åt att plocka upp lite grann men tog det ändå ganska lugnt. Jag hade jätte mycket sammandragningar och ont i ryggen och Jesper hade ont i sina knän. Så soffan och en film fick duga. Vi hade ju trots allt städningen av lägenheten i godby framför oss på söndagen!

Så på söndagmorgon så steg vi upp, åt frukost och åkte direkt till godby. Halv 9 var vi där och då kom Nina för att hjälpa oss att städa. Det kändes som ett jobb utan slut med efter 8 timmars slit var vi äääntligen klara! Då sken det från golv till tak och det var nog ingen fläck synlig. Men visst var man ju orolig att man missat nått och att man skulle få städa om. Dom är ju rätt petiga med städningen. Men vi slet som sjur alla tre och notera att Lukas var med hela tiden så vi hade även han att hålla koll på!

Idag var Jesper och fick lägenheten inspekterad och han som gjorde inspektionen sa att det här var den bästa städning han sett på länge. Det sista han sa till Jesper var att det var en fröjd att få inspektera en lägenhet i det skick som vi lämnat våran och att han önskade att alla kunde göra att lika bra jobb som vi gjort :).
Gissa om sånt värmer när man kämpat som en tok! Det fanns INGET att klaga på alls, han hittade inte ett enda dammkorn :D Vi är duktiga!

Jag har även lyckats få allt uppackat igår och idag. Jag har stressat som en tok med det för att få det klart innan bebis tittar ut! Det enda vi har kvar nu är att sätta upp lite hyllor och tavlor, det har jag inte kunnat göra själv på dagarna när Jesper jobbat. Men allt annat har jag gjort och jag känner mig grymt stolt som har orkat! Så vi börjar nog bli ganska hemma här nu, vi får se hur länge det tar innan det känns som hemma också! :)

Men som sagt nu är vi klara så nu kan bebis få komma! Och tusen tack till er som hjälp oss i helgen, det uppskattas till 1000!(bilder kommer bara alla tavlor och hyllor är uppe)

:)

Ikväll när Lukas lagt sig ska jag sätta mig och uppdatera om hur helgen gått :)
Men jag kan säga att det gått riktigt bra med allt!


Min duktiga älskling

Jag måste bara ta och skryta lite här i bloggen och berätta hur duktig Lukas har blivit med ett par saker som han har haft svårt med tidigare!

Han har ju verkligen inte velat dricka mjölk. Han har fått kväljningar så fort han fått lite mjölk i munnen, enda gången vi faktiskt fått i honom det är när han ätit gröt för den vill han ha mjölk på. Men annars har det varit i princip omöjligt, vi har försökt lite hela tiden men han har bara spottat ut det och suttit med kräkreflexer.
Men nu helt plötsligt har han börjat acceptera mjölk. Igår när vi skulle äta middag så gav Jesper honom en halv mugg med mjölk och allt slank ner, han ville till och med ha påfyllning. Den drack han dock inte upp, sååå gott tycker han inte att det är. Det är inte hans förstahands val men det går att dricka och det känns så skönt för vi har verkligen kämpat med den där jävla mjölken! Rätt skönt att kunna ge honom mjölk till middagen och inte behöva känna sig så dum får att man åter igen ger honom vatten, saft eller jucie att dricka. Han är duktig min prins ♥

Sen har vi ju tandborstningen som inte heller varit så lätt. Han har inte gillat att få tandborsten i munnen och vissa gånger så har man bara fått kanske tre drag med tandborsten över tänderna sen har han vägrat. Man vill ju inte tvinga honom heller för det gör bara saken värre.
Men vi har tagit det i hans takt och nu går tandborstningen som en dans på rosor :) Han går självmant till toaletten på kvällen, ställer sig på toalettstolen och väntar på att någon skall komma och borsta taggarna på honom :) Han låter oss göra ordentligt på alla tänderna och sen gör han lite själv också, gulle så duktig han är! Morgnarna är lite svåra fortfarande men jag tycker inte att det gör så mycket för på kvällarna blir det alltid ordentligt gjort.

Det känns så kul när saker som varit krångliga börjar bli bättre :) Man blir så stolt när det sker framsteg ♥


Eftersom jag lyckats packa ner kameran någonstans så får ni nöja er med en "gammal" bild på min älskade prins♥

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0