På djupt vatten?!

Jag är så sjukt trött hela tiden, det känns som att min kropp inte hinner återhämta sig på helgerna innan det är dags för jobb igen. Jag är inte speciellt kul sällskap på kvällarna eftersom jag allt som oftast somnar på soffan så fort jag lagt barnen. Det är fan jobbigt att gå runt och vara konstant trött!!

Ibland kan jag fundera över om jag kanske tog mig vatten över huvudet när jag började jobba så tidigt!?! Speciellt med tanke på depressionen också, så känns det vissa dagar som att jag har liiiite to much på mina axlar! Dessvärre kan man inte göra så mycket åt just den situationen. Jag började ju jobba för att vi inte hade andra val och inte för att jag jätte gärna ville jobba! Hade nog gärna varit hemma med Leiah lite längre än 9 månader, samvetet sviktar när jag tänker på det :(

Förhoppningsvis blir jag piggare igen bara vi börjar gå mot ljusare tider! Jag hoppas det i alla fall för jag är så trött på att gå runt i dvala hela förbannade tiden! Morr!

Funderingar!

Lukas är lik mig på många sätt, han är väldigt lik mig när det kommer till mat! Han är väldigt kinkig och kräsen, får kväljningar när han ser något som han inte vet vad är och smakar det "udda" så spyr han nästan, precis som mig!

Där kommer mitt problem in, jag vill inte att han ska få samma problem med mat som jag har och har haft. Jag vill att han ska se positivt på mat och att han ska tycka om att äta och prova på nya saker!
Men jag vet inte hur jag ska gå till väga?? Att tvinga honom att äta vet jag med säkerhet att INTE fungerar, det gör snarare raka motsatsen. Jag vill inte att han ska se måltiderna som ett tvång men samtidigt kan jag ju inte låta honom leva på korv.. Suck...

Det har nog blivit bättre sen han började på dagis men det är långt ifrån bra. Vissa dagar har dom inte fått honom att äta ett skvatt på dagis just för att han har tyckt att det har varit äckligt! Jag får väl ta upp det på hans 3 års kontroll men min magkänsla säger att det inte kommer att hjälpa så mycket.
Jag är noga med att äta och frångår mina egna funderingar kring mat när han är med, lagar inte mat som jag själv inte klarar av att äta och är noga med att säga att det är gott men det hjälper ändå inte. Han är så otroligt kinkig och blir "mätt" av att titta på maten :(

Usch va jobbigt det här känns... Min älskade prins <3

Helgen :)

Den här helgen sprang iväg alldeles för fort men trevlig var den.
På lördagen kom först mamma och Fredrik över en stund och pussade lite på barnen, det uppskattades verkligen! Även om det var lite sorgligt för då infann sig faktiskt känslan att vi inte kommer ses mer innan jul och det här är "deras" jul, vi skulle ha firat med dom egentligen och nu blir det inte så :(. Nåja lite mys fick vi i alla fall <3

Sen kom Trisse och Mats-Erik över med lilla Melizza som vi fick äran att vara barnvakt åt när dom skulle på julbord! Det gick jättebra och det var mysigt att få bebissnusa så mycket man bara ville :)
När dom kom tillbaka så drack vi glögg och hade en super trevlig kväll, precis som alltid när man umgås med dom :) kvällen avrundades vid 12 och då var det skönt att slänga sig i säng!

På söndagen körde jag Lukas till fammo och faffa för dom skulle baka pepparkakor. Själv åkte jag hem och la mig på soffan resten av dagen, DET var skööönt vill jag lova!

En riktigt bra helg med andra ord, nu inväntar jag kommande helg med stor längtan ;) helgerna är det bästa med veckorna!

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0