Nystart

På måndag börjar mitt och Ikas nya liv, det är nämligen då vi skall sluta röka, PÅ RIKTIGT! Bortsätt från feströkning förstås.
 
Men vi har diskuterat saken och kommit fram till att det först och främst inte funkar ekonomisk när man skall plugga och sen säger det så emot sig själv att röka när allt vi lär oss i skolan går emot det. Sen är det ju inte speciellt bra för hälsan heller.
 
Fast jag kan ju ärligt erkänna att det ger mig lite ångest att sluta, jag gillar ju att gå ut och röka när jag känner suget! Så den här helgen ska jag njuta av varenda en cigarett jag sätter i munnen. Jag ska röka som fan imorgon så kanske jag får fruktansvärd avsmak för det, då kanske det inte blir så jätte svårt att sluta :) Jag intalar mig själv det i alla fall.
 
Haha jag tycker lite synd om resten av klassen som ska spendera hela dagarna med både mig och Ika när vi båda ska sluta samtidigt ;) Kan bli en spännande vecka!
 
Nu ska jag gå ut på trappen en stund och intala mig hur fel det här är, poff poff ^^

Boomer hjärtat <3

Igår åt vår lilla prins sin frukost som vanligt. Men när han sen skulle åta sin lunch så totalvägrade han, så jag tog bort maten och vi gick ut istället. Då får han helt plötsligt diarré, men tänkte inte desto mer på det. Han blev nog lite hängigare mot eftermiddagen och kvällen, när han sen bara petade i sig några munnar middag för att sen kräkas upp precis allt och lite till så blev jag fundersam!
 
I morse vaknade han och var inte alls sig själv, han var jätte hänging! Han orkade inte alls jaga ungarna och det är standard på morgnarna. Maten var han absolut inte intresserad utav, han gick undan och gömde sig så fort jag satt ner den åt honom.
Efter lite funderande så ringde jag veterinären och dom ville att jag skulle komma in med honom. Och en stund innan vi skulle åka till veterinären så var han ute och då bara sprutade det ur rumpan på han, stackare! Hela dagen fram tills vi åkte så spenderade han i sin säng eller i soffan sovandes, om han kom med mig ut när jag rökte så satt han bara trött på trappan och tittade. Han var alltså inte alls sig själv, inte den där glada och livliga killen vi är vana med.
 
Väl på smådjurskliniken så kom dom fram till att han var uttorkad och hade fått en kraftig mag-tarmkatarr/matförgiftning. Han förmodligen bökat i sig något smarrigt när han har varit ute och lufsat. Dom ville iaf han honom kvar där några timmar för dropp och så blev han medicinerad också. Det kändes så sjukt jobbigt att behöva lämna honom där, mitt hjärta!
 
Men när jag sen hämtade honom så var han redan mycket piggare. Det gjorde susen med lite dropp och medicin för magen. Han hade charmat alla där, det är iofs helt förståeligt, fina hund <3
Jag fick med mig lite tips och råd hem och skulle läget förvärras så ska han in imorgon, så håll nu tummarna för att han slipper det!
 
Framsteg har han gjort för han fick i sig överkokt ris med lite matpuffar i nu ikväll och än har han inte haft tendenser till att behöva springa ut och bajsa. Men visst ser han lite ynklig ut med sitt plåster runt benet och jag känner automatiskt för att skämma bort honom ännu mer <3
 
 

Jobbfest

På lördag är det dags för jobbfest! Från början var det meningen att det bara skulle vara en vikariefest, vi ville avsluta ordentligt med en fest nu när vi alla vikarier går åt skilda håll. Vi har varit ett grymt vikariegäng på Tallis den här sommaren och vi har haft fantastiskt kul tillsammans.
 
Men sen ändrades planerna för att inte dom ordinarie skulle behöva känna sig utanför, så då blev hela gänget bjudna istället. Dom kan ju förstås inte mäta sig med vikarie eliten, men fest kan man ju få gå på för det ;)

Festen skall va här hemma hos mig eftersom jag har så stor gård och altan att utnyttja. Vi hade planeringsmöte igår, gick igenom lekar och annat finlir. Tyvärr avbokades planen om knytkalas som jag verkligen hade sett fram emot, mer än grillat och potatisgratäng. Men allt annat skojigt som planerades väger upp det här med maten. Men jag håller helt klart fast vid att knytis hade varit roligare :)
 
Så lördagen skall ägnas åt städning inomhus och utomhus. Vid fyra dyker fröknarna festkommite upp och så ska vi börja ställa i ordning för maten. För klockan 18 kommer resten av gänget och sen ska det bli en hejdundrande fyllefest med mängder av tillfällen att göra bort sig ^^
 
Det ska bli skoj att göra en sista grej ihop, vem vet när vi alla samlas igen!
 
 

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0