30/8-2008

Jag tänker börja dagens inlägg med att gratta min älskade Helene som idag fyller 21!
Så grattis gumman hoppas du har en toppenbra födelsedag där borta på Island :) Så ses vi när du kommer hem om en månad så får vi fira lite i efterskott!
http://myshoesaremadeforwalking.webblogg.se kolla gärna in henne och följ hennes äventyr på Island. Saknar dig gumman <3

Idag har vi hunnit med mycket måste jag säga. När vi vaknade så bestämde vi oss för att göra köket lite hemtrevligare så att man skulle kunna sitta där och äta också. Så vi tog ut dom gamla pinnstolarna och tog bort allt skit från matbordet och så satte vi in mina stolar som jag hade med mig när jag flyttade hit och en fin duk på bordet. Det blev riktigt bra, lägenheten börjar äntligen kännas som ett hem och inte nått slags lodisboende :P, underbart!
Sen så ringde Johanna och undrade om hon och Dick kunde komma över en stund vilket jag mer än gärna ville att dom skulle göra. Så jag och Johanna spenderade 2 timmar med att snacka skit och informera varandra om vad som har hänt i våra liv, det var verkligen länge sen vi var med varandra. Men det är alltid lika kul att umgås med henne. Hon är så söt så :) Och Dick och Jesper höll till i vardagsrummet.

Efter att dom åkt så skulle jag hänga upp tvätten som var klar men när jag öppnade tvättmaskinen så kom ett helt jävla vattenfall ut över mig, irriterande när hela badrummet var översvämmat. En säkring hade gått så vi fick tvätta om tvätten. När jag för andra gången skulle hänga upp den så var alla kläder fortfarande genomvåta... Sååå frustrerande!!!
Men då när vi första gången hade badrummet översvämmat passade Jesper på att städa hela badrummet så nu är även det strålande rent och fint. Det känns så skönt att vi äntligen börjar få det att kännas som ett hem, det märks nog att det kommer en bebis om 4 månader för vi har båda två börjat bli mer ansvarsfulla.
När vi skulle äta middag hade vi ingen mat hemma och eftersom hela för- och eftermiddan varit full så missade vi precis att hinna till mattssons före dom stängde. Hmm... Så vi åkte till Nina för att vi tänkte att vi skulle få middag där men hon var inte hemma. Men vi hade ett gäng piroger där som vi slaffsade i oss för att sen åka till Jespers mormor och morfar där Nina höll hus.
Så vi fikade lite där och nu är vi hemma igen :)

Jag skall packa inför Sverige resan för jag blir kvar hos mamma imorgon när Jesper åker hem.
Det är lika bra han jobbar nämligen natt den här veckan som kommer och då blir det ändå så att vi inte är med varandra för att han sover hela dagarna..
Och det ska bli så skönt attt få spendera lite mer tid med mamma <3

Nu packa och sen blir det sommarkrysset :)

28/8-2008

Okej jag skall börja mitt inlägg med att skriva att Jesper ÄR pappa till barnet vi väntar.
Så nu slipper ni fundera och diskutera det nå mer!

Och nu till dagens händelser...
Det har egentligen inte hänt allt för mycket, det har varit en rätt lugn och slapp dag. Ganska skönt måste jag säga. Iofs har jag hunnit med att vara sur på Jesper idag och det är ju inte lika kul. Jag får så dåligt samvete för att jag inte kan kontrollera mina hormoner och känslor. Ibland tycker jag synd om Jesper som måste stå ut med mig när jag är så grinig. Förlåt baby <3

Idag har jag även funderat över hur mycket jag verkligen HATAR gamla och skruttiga bilar! Så jag funderade över att jag skulle kunna skuldsätta mig själv till banken för resten av mitt liv bara jag skulle få köpa mig en sprillansny vovlo V70! Ni vet den dom gör så mycket reklam för på tv. Den är ju bara så snygg och toppen bra när det snart kommer en lite bebis :) Jaa en sån skulle jag verkligen vilja ha!
Men jag får väl bara fortsätta drömma om den och stå ut med en jävla skrothög...

27/8-2008

I natt har jag sovit jätte dåligt så jag känner mig super trött just nu och vet inte riktigt hur jag skall orka sitta uppe och titta på finalen av Project runway. Men på nått sätt har jag bestämt mig för att det skall gå! Jag vill inte missa det.

När jag steg upp imorse så upptäckte jag att kattpiss lukten i köket inte hade försvunnit (fattar inte hur det kan lukta kattpiss, vi har ingen katt) så jag blev irriterad och bestämde mig för att städa köket GRUNDLIGT. Jag diskade, torkade ALLT i hela köket och när jag väl var klar så var lukten borta :D wiiiee. Så kände jag att när jag endå var på gång kunde jag lika gärna reda upp resten av lägenheten också så det gjorde jag. Men som tack för det så gav min kropp mig ett jävla illamående och huvudvärk! Men på nått sätt känns det som att det var värt det när man fick det fint hemma på köpet :)
Så sen la jag mig på soffan och vila och vid 3 tiden ringde Sara och undrade om hon kunde komma över en stund. Så det gjorde hon, vi var ute och titta på när Jesper skulle koppla in sin stereo i bilen. Hehe underhållande :)

Efter det lagades det pizza till middag, kreativt jag vet ;P
Sen kom Nina och Janne över, dom hade med sig min skitbil.. bläää... Vi fikade lite med kladdkaka, smarrigt :)

Och nu äntligen kom Jesper in, nu är allt med stereon klart. Haha han har hållt på sen kl 3 idag allt har bara krånglat för honom.. höhö...

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0