Ridning och bostadskö

Imorse så ringde jag Sara och vi bestämde oss för att rida. Så jag packade Lukas i bilen och begav mig ut till geta. Lukas fick spendera några timmar med sin gammel mormor. Det gick jättebra, dom hade lekt och ätit välling och hon fick honom att sova middag i en och en halv timme.
Hanna var tyvärr fortfarande lite hallt, det är förmodligen en streckning då hon inte ömmar eller är svullen överhuvudtaget. Så hon fick bli hemma. Och tog jag Casino istället, vi red en jätte mysig skogsritt. Gud va skönt det var att få komma ut lite och få lite tid för sig själv, eller ja Sara var ju med, men lite vuxentid! Välbehövt!

Förhoppningsvis blir det lite mer ridning inom en snar framtid!! För jag har nämligen ringt och satt upp oss på bostadskö i geta! Jag och Jesper har diskuterat och kommit fram till att det nog skulle vara bra att bo där. När jag ringde dit så sa han som jag pratade med att dom har en 3a som håller på bli ledig och att det bara var ett par stycken före i kö och att han inte trodde att dom var ute efter en 3a. Sååå nu håller vi tummarna för att dom tackar nej så att vi kan få åka och titta på den och kanske då vill ha den! Guuud så skönt det vore.

Håll tummarna för oss nu! Snart kanske vi blir getabor :)


Nu ska jag natta Lukas, ses imorgon bloggen :)

Grattis underbara unge ♥Idag fyller min underbara syster Linnea Louise Svedmarker 3 år!
Grattis på födelsedagen lilla gumman. Hoppas du haft en kul dag med mycket presenter och att maten smakade bra :) Jag önskar så att jag hade kunnat vara där och gratta dig!
  
Jag älskar dig Linnea, du är världens sötaste lilla tjej ♥
Många kramar från oss alla ♥
Och den största av dom alla är från Lukisen som saknar sin moster!

Mammas badpojke

Jag har hela mitt liv älskat vatten. Både att bada i havet och att få duscha samt bada badkar. Det är något som alltid lockat och oavsätt mitt humör så har jag alltid blivit glad om jag har fått leka i vatten. Janå nu är det väl inte så längre men jag uppskattar fortfarande att få ta en lång varm dusch!

Lukas är precis likadan! Han kan vara hur arg som helst och så fyller man badbaljan och sätter dit honom så strålar han som en sol igen. Han kan sitta och plaska hur länge som helst, han fullkomligt älskar vatten. Ännu roligare tycker han ju att det är nu när han kan sitta själv i den och leka med sina badleksaker. Så nu har vi gjort badandet till en kvällsrutin. Mellan gröten och vällingen så får han bada. Ibland blir det varannan kväll men han lyckas alltid skita ner sig så mycket under dagarna att badet ofta är ett måste. Det är så kul att se honom njuta så mycket. Så i helgen när vi ska över till sverige och hälsa på mamma så ska vi även åka till IKEA och köpa halkskydd till badbaljan för det är ju tydligen omöjligt att få tag på här på Åland. Han är näligen helt galen när han badar.

Han blir alldeles till sig om vi så bara sätter igång vattenkranen. Iofs tycker väl dom allra flesta barnen om vatten och det är väl tur det. Vi ska iaf försöka hålla igång hans vattentycke för det finns ju barn som blir jätte rädda för vatten. Det vill jag inte att ska hända.

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0