Världens snyggaste tjejer

Grattis på 15 års dagen Nadja & Nathalie

  

Jag kan inte förstå att ni redan hunnit bli hela 15 år. Det känns som det var igår vi flyttade till Sverige och ni skulle börja på 6års verksamhet. Kan ni sluta växa och bli äldre nu? Jag vill ha er kvar som mina SMÅ småsystrar!!!

Jag älskar er två mer än allt annat på den här jorden och vad det än gäller så kan ni räkna med att jag finns vid eran sida. Grattis mina underbara systrar, hoppas ni får en toppen dag med mycket fina presenter!

Synd att jag inte kan vara där och fira er idag men ni ska veta att jag tänker på er!

Ett litet hus i Ålands skärgård :)

Igår åkte jag, Sara, Hanna, Bullen och Henri på inflyttningsfest till Vårdö, Cliff och Matilda har flyttat till ett mysigt litet hus. Det var en super trevlig kväll och Matilda bjöd på en välldans god smörgåstårta som hon gjort själv! Massa trevligt folk, inget tjafs alls, alla vara bra glada och hade roligt tillsammans. Lite jobbigt var det att samma låt spelades hela kvällen och kan ni tänka er det hjälpte inte ens fast Matilda hotade att slå alla.. Haha!! Jag skulle också kunna tänka mig att bo sådär som dom gör. Det är väldigt fint där ute på Vårdö synd bara att det är så långt bort från allt.
Fan va härligt det var att bara komma ut och träffa en massa människor och få va lite social. Jag har VERKLIGEN saknat det. Mycket välbehövt! Man kan ju trots allt ha kul fast man måste vara nykter. Fast jag måste erkänna att igår var jag riktigt sugen på att få vara ordentligt full.. Nej kortfattat kvällen var super härlig! Tack Cliff och Matilda :)

Den här helgen har det varit hundutställning i Eckerö och idag skulle jag ha varit iväg och tittat på mina älskade Amrikanska cocker spaniels som gick 9.30 imorse. Jag steg upp men la mig två sekunder på soffan och råkade somna så jag missade dom :( Vilket gjorde mig djupt deprimerad och sorgsen, även förbannad eftersom jag hade sett fram emot att åka och kolla på dom. HELVETES SKIT!!! Så jag sket i att åka överhuvudtaget. För skulle jag ha åkt så skulle jag ha blivit så arg över att jag missat amrisarna så då hade jag endå inte velat vara där...

FPA besök...

Idag var jag tvungen att åka till stan och besöka FPA igen eftersom jag fått hem en lapp om att jag måste söka sjukpenning. Jag trodde att allt det där var klart och att det inte skulle vara några problem med att pengarna skulle komma den sista, men jag trodde fel. Dom hade tydligen fått in anmälan först nu och därför skickat ut lappen om sjukpenning först nu. PANIK! Men tjejen jag pratade med idag var jätte gullig och la den som mycket bråskande (stavas det så?) så att jag skulle få pengar så fort som möjligt för annars hade det inte kommit ett cent fören den sista oktober, hmm. Så nu hoppas jag ju förstås att det inte dröjer flera veckor eftersom jag har en massa räkningar att betala. Var av den ena är bilförsäkringen och den blir det ränta på för varje dag som går så den kan råka bli rikitgt dyr! Morr i så fal!!
Hon var även super snäll och kollade upp att allt med mammapenningen var klar så att jag slipper fundera mer över det. Så nu ska allt vara i sin ordning och jag hoppas sååå att jag får pengarna till den sista!

På tal om annat! Idag fick vi även våran nya tvättmaskin, jag är kär! Det känns underbart att äntligen kunna tvätta igen och den är så söt också :) Nu kan jag med nöja skita ner mina kläder bara så att jag får använda tvättmaskinen. Den tror jag att vi snor med oss när vi flyttar sen ;) hehe! Och det mest positiva idag är att Jesper slutar redan kl 00.00 inatt så jag slipper sova utan min älskling!! Wiiiee me happy <3

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0