Första dagen idag :)

Det har hänt mycket den senaste tiden, både bra och midre bra saker därav har det inte blivit någon uppatering!

Idag har Lukas börjat sin inskolning på DAGIS :) Jesper var dit med honom en timme idag och det hade gått jättebra. Lukas var väldigt uppspelt och glad över att få börja på dagis. Imorgon ska han vara där själv ett par timmar och sen ska Jesper åka dit och äta lunch med dom och så fortsätter veckan så :)
Och nästa måndag börjar han på riktigt och efter det är det heltid som gäller för honom! Jag är så stolt över min stora kille, det känns bara lite sorgligt att inte jag kan vara med på inskolningen, dagis är ett ganska stort steg i en liten killes liv.
Meeen nått måste ju pappa få ta hand om också ;)
Mammas stora hjärta ♥

Kräftis!

Igår kväll åkte jag till Jessica för att äta kräftor och dricka vin tillsammans med henne, Paulina och Maija. Vi hade en sjukt trevlig och framförallt rolig kväll med mycket skratt och prat! Efter att kräftorna och räkorna var slut så bestämde vi oss för att sjunga lite karaoke, då var klockan 12 och nästa gång vi tittade hade den hunnit bli halv 3(?!?), hur fasen gick det till liksom. Men tiden går fort när man har roligt :) Halv 4 bestämde vi oss för att kvällen skulle avslutas och det var väldigt skönt att lägga huvudet på kudden!

När vi vaknade var man ju inte riiiktigt pigg inte, man mådde väl som man förtjänade antar jag :P Men Jessica slängde ihop kebab och sen var man som ny igen, fett och flott är vad man behöver dagen efter ;) Hehe!

Tack för en toppen kväll och förmiddag finaste Jessica ♥ Och tack Paulina och Maija också, det var riktigt kul :)


Vi gömmer INTE ciggen bakom ryggen ;) HAHA

Äääääntligen som Gert Fylking hade sagt :P

Plötsligt händer det, eller hur är det man brukar säga?!

Våran boendefråga har varit en stor grej för mig. Jag vantrivs ju här ute i Geta och har verkligen velat flytta härifrån, dock har det kännts som att lägenhetesmarknaden stått stilla. Men så i onsdags morse så ringde Jespers telefon och det var från Finströms kommun som undrade om vi fortfarande var i behov av en 3a.
Jag trodde inte att vi stod i kö där eftersom att jag glömt att lämna in kreditupplysningarna som dom kräver för att få stå i kö där. Men han hade tydligen satt våran ansökan i högen i alla fall så svaret var ju ganska så enkelt! Självklart så tackade vi JAAA till lägeneheten och den 1 september är det inflyttningen!

Ni kan tro att jag längtar, jag längtar så jag håller på dö! Det bästa av allt är att Lukas kommer att få en dagisplats nu i Augusti i Finström eftersom att vi båda jobbar. Ja ibland tror jag på högre makter och att dom inte alltid vill mig illa, utan att dom faktiskt känner för att belöna mig ibland också :)

Woohoo snart är vi finstömmare igen :D

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0