Lilla tjejen börjar bli stor!

Jag har varit på 1,5 års kontroll med lilla Leiah, hon skötte sig exemplariskt och fick så mycket beröm! Hon charmade den nya rådgivningstjejen till max, gullehjärtat <3

Leiah fick en bild framför sig som föreställde en strand, det fanns massa föremål på den. Tjejen började fråga om Leiah visste var kissen var och självklart visste hon det, men när hon började fråga efter andra föremål trodde jag att det skulle misslyckas! Icke, Leiah prickade in varenda en sak hon frågade efter! Jag satt helt chockad och stoltare än på mycket länge. Chockad var nog även rdgs tjejen för jag fick ett mycket förvånat "OJ va duktig hon är, hon är ju bara 1,5". Sen puzzlade hon ett puzzel och satte alla bitar rätt direkt, ja hon visade sig alltså från sin allra bästa sida, mitt älskade barn <3

Sen vägdes och mättes hon ju självklart, vikten stannade på 10,290 gram och längden stannade på 82 cm! Hon börjar bli så stor, min bebis. Hon ligger fortfarande på undre kurvan men hon följer sin egen och det är huvudsaken :)

Fick även förfrågan om MPRn igen men dom fick samma svar den här gången, vi vill inte ha den än! Lukas har fortfarande inte heller fått den, jag är väldigt skeptiskt till den och kommer INTE ge den till mina barn förrän jag känner mig redo!

Nästa kontroll blir nu vid 2 års ålder :)

En bra lördag, mindre bra söndag! ;)

Igår var jag på Bröllops- och kalas mässan tillsammans med Jessica. Det fanns mycket fint att titta på och sen var det inte så mycket folk så man slapp trängas!

Efter det följde Jessica med oss hem för att ha en trevlig kväll tillsammans. Vi lagade mat och pratade om allt mellan himmel och jord :) Sen kom Ika och Malin över för att göra oss sällskap! Vi drack vin, pratade och skrattade i mängder, kvällen var toppen! Tack för det snyggingar <3

Kvällens vinkonsumtion satte tyvärr sina spår och det var inte nådigt heller!! Att säga att man "mår som man förtjänar" stämmer inte, jag anser verkligen inte att jag ska behöva må så här dåligt!!! Jag har varit totalt slutkörd hela dagen och det är först nu som jag börjat piggna i lite och kanske kan kalla mig levande igen!! Hujhuj, nu blir det lugnt med alkohol ett tag framöver :)

Dålig karma?!

När det kommer till mazdan så undrar jag om det är jag eller den som har dålig karma!!

Jag köpte bilen jag länge drömt om, men efter det har vi haft några missöden tillsammans. En kuggstång som knackar, något som försäljaren bara påstod att behövde smörjas lite, rutin som han kallade det. Det problemet är något som återkommit TVÅ gånger!

Sen hoppade en stolpe på mig, sånt som kan hände om man har lite för bråttom och är lite för ouppmärksam! Så egentligen är ju det faktiskt mitt eget fel, morr!

Men sen skulle den besiktigas och blev underkänd pga att bakbromsarna tog ojämt, bittert till max!

Idag var jag och besiktigade om den och den gick med nöd och näppe igenom! Han sa att dom inte tar helt jämt men att det fick gå, han var på bra humör idag han där Latvala :) tack gode Gud, ville INTE få körförbud på skrället!!!

Glad över att den nu är godkänd ett år till åkte jag med ett leende på läpparna hemåt men möter ett långtradar as och den ger mig STENSKOTT!!!! Seriöst hur mycket otur kan man ha?!?
Så frågan är ju, är det den eller är det jag?!? Är vi kanske inte gjorda för varandra :(

Skiiiit!

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0