Sommar före blogg!

Min blogginspiraton har försvunnit nu när vädret är så underbart, jag vill bara suga i mig så mycket som möjligt av solen av värmen för tyvärr vet man ju inte hur länge den varar!

Men igår var jag in till jobbet och diskuterade med cheferna, den 4 augusti startar the hard work och jag ser så fram emot det :) Jag är mycket positiv när det kommer till attbörja jobba och jag är helt säker på att jag kommer trivas som fisken i vattnet!!
På kvällen var jag me Sofi och badade våra vovvar och sen var vi hem till henne och då kom även Malin. Häxgänget var med andra ord samlat och trevligt hade vi ;) As always!

Idag har jag och barnen haft strandhäng med Sofi och Linus på mormors stuga. Det var riktigt skönt och vet ni vad? Både jag och Sofi kastade oss i havet, Lukas stod och asgarvade. Vi spenerade väl nästan 4 timmar där och det var behövligt! Hundarna fick härja fritt och ungarna lika så :)

Nu sitter jag och håller på smälter bort och fantiserar om en härligt kvällsdopp, det får dock stanna som fantasi.
Trevlig kväll alla söta :)

Midsommarhelgen :)

Vi har verkligen haft en TOPPEN bra midsommarhelg, det var länge sen den har varit så här bra!

Midsommarafton började med att vi åkte till Ämnes för att fira underbara lilla Linus som fyllde hela 1 år :D Stora killen, det var ett jätte mysigt kalas så tack Sofi för att vi fick möjligheten att delta ♥
Efter kalaset så tog vi med oss barnens underbara gudföräldrar, Trisse och Mats-Erik med oss hem för att fortsätta fira midsommarafton! Oj så trevligt vi hade, vi grillade och hade allmänt trevligt :) Kvällen fylldes med mycket skratt och prat. Lukas var HELNÖJD för han fick leka med guffar heeela kvällen, hehe 23,40 deckade han med ett leende på läpparna! Lycka kan jag säga!
Kvällen avslutades vid 1 tiden, tack för en finfin dag/kväll Trisse och Mats-Erik, ni är guld värda

På lördagen var vi bara hemma och myste tillsammans hela familjen. Det var väldigt uppskattat och skönt :) Söndagen var också lugn och mysig! Ja helgen var med andra ord helt underbar :) Jag är väldigt nöjd!


Syskonkärlek ♥

Min fina flicka

I lördags fick Leiah sin första tand och nu har hon en till som spricker upp vilken minut som helst :)
Hon hade inga problem alls när den kom, helt plötsligt var den bara där och vass så tusans är den! Hon är mycket nyfiken på vad det är i hennes mun och man ser hur hon är där med tungan lite nu och då och känner på den. Hon har även händerna extra mycket i munnen och pillar på under tandköttsraden. Iiih det är så kul, min bebis börjar bli stooor :D

Jag kan även berätta att hon inte har ätit burkmat på en och en halv vecka, försöker jag ge henne det så spottar hon och vänder bort huvudet med en jäkla fart och blir väldigt arg! Hon ska bara ha våran mat och det går väldigt bra! Hon äter allt och hon äter MYCKET, det finns ingen botten i min lilla tjej. Hon är nyfiken på allt och det är inte mycket hon inte tycker om :)
Ända gången hon äter burkmat är när hon har frukt till sin havregrynsgröt på morgonen. Jag är så stolt, när hon var 7 månader trodde jag aldrig att jag skulle få henne att äta mat! Då trodde jag att jag skulle få ge henne burkmat fortfarande när hon var 1! Se så bra det gick, nu är hon 9 månader och "burkfri" desutom går vällingträningen bra så förthoppningsvis så slipper jag ersättningen inom en snar framtid också :D

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0