Vinn biljetter till Disney on Ice 2012 :)

Nu har jag fått chansen att tävla ut två stycken biljetter till Disney on ice 2012 som just Du kan vinna :)
Denna gång heter showen "princesses & heroes" och kommer vara en upplevelse utan dess like!

Föreställningen som Du kan vinna biljetter till går av stapeln den 5 januari kl 14.30 i Globen!

För att tävla måste du:

1. Skriva en motivering om varför just DU vill vinna biljetterna och vem som får äran att följa med dig på showen.

2. Länka till tävlingen i din egen blogg, alternativt på din FB. Ja du är självklart välkommen att länka på båda ställena om du vill det ;)

Glöm inte att lämna din mail så att jag lätt kan nå dig om du är den lyckliga vinnaren :)
Tävlingen kommer att avslutas den 10 december kl 21.00!

LYCKA TILL NU ALLA TÄVLINGS SUGNA :)

Hushållet...

Att se lägenheten är nästintill deprimerande, det känns som att hur mycket man än städar och fixar så är det ändå alltid ett totalt kaos hemma!

Jag gillar att ha det mysigt, städat och fint hemma men så fort man städat så tar det max 2 minuter så ser det ut som "hej kom och hjälp mig". Sorgligt! Jag kan inte förstå hur det kan bli så, visst med två barn är det förståeligt men dom står inte för all oreda!

Myskänslan saknar jag extra mycket nu i juletider men den vägrar infinna sig när det är en miljon leksaker utspridda överallt, tvätthögarna växer och jag ser hur dammlagret växer sig meter höga trots dammtorkning och dammsugning!

Aaah bitterhet, borde väl tänka positivt! Det kunde ju faktiskt vara värre än vad det är men jag gillar verkligen inte oreda! Mina tvångstankar sätter i när jag inte får ha det att se ut som jag egentligen vill här hemma :(

Nåja julbelysningen är uppe och det är sjukt fint :))

Lilla jul :)

Den här helgen har vi firat lilla jul, hur mysigt som helst! Synd bara att julstämningen inte riktigt finns här när det är vårväder utanför fönstret.

Nåja, mamma och co kom i fredags vilket gjorde Lukas hur glad som helst. Han har längtat efter dom otroligt mycket sen vi åkte därifrån förra helgen! Men eftersom dom kom på kvällen hann vi bara ses en liten sväng.

Igår fick vi hela lilla julafton tillsammans :)! Dagen började med den årliga lilla julmarknaden på Jan-karlsgården, det är tradition och går inte att missa! Där fick jag min efterlängtade julkrans och Jesper fick sin laxost + att vi fick träffa en massa kul människor!
Efter marknaden åkte vi hem och hela mamma gänget kom också hit, vi fikade och tittade på när ungarna busade för fullt :) och vid 3 tiden åkte vi ut till mormor och morfars stuga där det skulle bli julmiddag för hela slanten.
Hela tjocka släkten var på middag och allting kanske var lite kaotiskt vid vissa tillfällen men annars var det lyckat :) tack för maten mormor, du är duktig som fixade en fulländad julmiddag!

Efter det styrde vi bilen hem och hade lite myskväll med Lukas vilket var super toppen <3 Jag tänkte dricka vin men var för trött för att ens orka få i mig ett glas! Så jag gick och la mig i lugn och ro :)

Våran lilla jul var alltså riktigt bra :) Idag är första advent så det skall mysas till frukosten! Sen ska vi invänta gänget för ännu mera bus innan dom åker tillbaka till sveariket! Jag tänkte även försöka få julpyntet klart idag...

Nu ska ni få se min kras :)) i love it <3

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0