Vaken bebis, trött mamma och massa att göra!

I natt kände Lukas för att vakna kvart över fyra och vägra somna om efter det! Han tyckte att det var dags att stiga upp och leka då. Det spelade ingen roll vad jag än försökte med för han skulle verkligen inte sova! Så ni kan ju tänka er att min morgon har varit toppen.

Han har varit jätte arg och super trött men har inte velat sova. Klockan halv 11 gick vi ut med Selma och då somnade han direkt när jag stoppade ner honom i vagnen och där sover han fortfarande. Jag har försökt vila lite själv också men inte riktigt fått någon ro. Jag vet att jag har massor att göra idag så då hittar jag inte ron, jag blir så stressad!

Så nu håller jag på städar, tvättar och så ska jag diska. Efter det skall jag börja packa, jag och Lukas åker till mamma/mormor ikväll. Det var meningen att vi skulle åka i morgon och att Jesper skulle följa med men han är sjuk och ville stanna hemma istället. Jag förstår honom han mår verkligen inte bra. Så då åker vi över ikväll istället. För jag vill inte sitta och köra bil tidigt i morgon bitti om Lukas tänker ha en till sådan natt som han har haft i natt!! Och sen är det skönt att vara där i morgon när man vaknar eftersom mamma har me&i party, i looove!

Neeej nu skall jag återgå till mina sysslor och plikter!


Lukas och moster Nadja, i somras då hon var här ett par veckor

I love you til the day I die!!


Du är mitt ljus, mitt hopp, mitt allt
Jag älskar dig mer än livet!
Du har den största platsen i mitt hjärta, för dig gör jag allt ♥

Urban jungle, en hitt!

Lukas sover ute i vagnen, han har sovit i en timme redan. Jag älskar våran nya vagn, en urban jungle, för han sover så tusans bra i den plus att den är lätt körd. Äntligen har vi något som duger åt våran kräsna lilla trollunge ♥
Jag fick även sov morgon i morse då Lukas kände för att sova till halv 8. Det var mycket skönt kan jag lova, jag känner mig som en ny människa idag! Han hade nämligen en mycket bra natt, i natt igen. Wiiie jag hoppas han tänker fortsätta med det! Och han får gärna fortsätta med att sova till halv 8 på morgnarna också för 6- halv 7 känn ganska tugnt!

Nåja nu njuter jag av min egna tid men sen när snutten vaknar så ska han få lunch sen ska vi åka över till Mikaela en sväng :) Ska bli kul att träffa henne igen.


Den ljusblåa har vi, iiih jag är kär :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0