Bomarsund :)

Igår kväll undrade Ika om vi skulle komma med till bomarsund och äta glass, självklart nappade vi!

Fast själva glassätandet varade inte så länge, barnen tyckte att det fanns så mycket annat som var så mycket mer intressant.
Så vi kastade i oss glassarna och sen började vi utforska området :) Ungarna var lyckliga när dom fick springa hur mycket dom ville och klättra på ruinerna av fästningen samt kanonerna! Lukas var väldigt exalterad, den här utflykten var verkligen något i hans smak.

Efter att vi gått runt området där vid campingen tog vi bilarna upp till en av bergstopparna, det var nog där skrattmusklerna fick jobba ordentligt ;)
Ungarna hittade nämligen en låst dörr i en ruin och där bodde det ett spöke eller ett monster eftersom det knackade tillbaka när dom knackade på dörren ;D Haha måste också tillägga att Leiah och Lia var mycket modigare än Lukas, han skickade gärna fram dom till dörren, haha!

2,5 timme rusade iväg, riktigt roligt var det :) Det ska vi absolut göra om inom en snar framtid! Tack för igår familjen Karlsson/Båskman :)

Fina fina Nadja <3

Igår morse åkte ju jag och Lukas över till Sverige för att se underbara syster ta studenten! Båt och bussresan gick bra.
Sen hämtade mamma oss och vi begav oss mot Sumpan, ute i god tid, jajja :)

Det var en fantastisk känsla att stå där och vänta och ju närmare 12 klockan blev desto större blev trycket! Sen var det äntligen dags, min fina syster sprang UT. Lyckan man möttes av när hon kom fram går inte att beskriva! Det lös om henne och hon har varit så duktig, klarat skolan trots att hon är höggravid! Jag blev alldeles tårögd av att se henne, ville knappt sluta krama om henne!

När utspringet var klart och vi hade fotat allt klart var det dags att åka hemåt, Nadja valde att inte åka med på flaket, klokt gjort med tanke på magen. Men hon fick en fin överraskning, hon trodde att hon skulle få åka Ford hem, icke sa nicke! När vi kom till parkeringen väntade en HUMMER H3 på henne där. Hennes min var obetalbar, hon var så chockad och det var så kul att se :) Hihi och det roligaste av allt var att både jag och Nathalie också fick åka med. Det var ett halleluja moment kan jag lova!


Efter en timmes åkning var det dags att komma hem till Örtagården, där väntade gästerna! Sen hade vi en mysig eftermiddag med smörgåstårta, vanlig tårta och presentöppning. En riktigt fin studentdag med andra ord :) Jag är väldigt tacksam för att Tobbe gav mig ledigt så att jag hade möjligheten att dela denna dag med min fina syster!

Hon var så vacker och jag är så stolt över henne :) Du klarar allt, det vet jag älskade unge <3

När alla hade åkt hem och småttisarna åkt hem så satte jag, mamma och Nadja oss ner och pratade om allt mellan himmel och jord ända till kl 1 på natten. Det var riktigt skönt :) Jag har saknat det, den gamla goda tiden! Dagen igår var den bästa på länge och då var det inte ens jag som tog studenten! Jag älskar min underbara familj <3


Underbara systrar <3

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0