Sjukstuga!

Båda mina troll är förkylda, Lukas lite värre än Leiah! Vårt strandhäng i söndags var kanske inte allt för bra med tanke på att solen i Bamböle inte ville visa sig allt för mycket.

Båda två var lite åt det hängigare hållet igår och på kvällen somnade Lukas i soffan 18.45! Vid 21 vaknade han och var helt hysterisk, han hostade så mycket att han knappt fick luft och så klagade han på att han hade ont i sin hals och kropp. Mitt stackars hjärta, jag la honom på soffan så fick han sova där tills jag själv gick och la mig. Så fort jag rörde på mig vaknade han och var jätte ledsen och trodde att jag skulle lämna honom där så efter att Lotta på Liseberg var slut så gick vi och la oss! Under natten har Lukas vaknat och gråtit med jämna mellanrum och han har druckit en massa vatten! Sen sov han till 9 imorse.
Leiah har bara vaknat 2 gånger i natt trots en jobbig hosta! Men hon är ju som sagt inte lika förkyld som lilleman.

Idag har dom mycket energi mellan varven och sen på två röda så är dom helt utslagna. Ikväll ska det stoppas lite hostmedicin och panadol i trollen innan läggning så får vi hålla tummarna för att dom får sova lite bättre i natt. Mina stackars troll ♥ Hoppas att jag slipper strida allt för mycket med Lukas över medicinen bara, han HATAR det!

4 dagar hos mamma/mormor

Uppdateringen här har ju verkligen varit dålig! Jag har inte haft någon inspiration, jag har haft mycket jag skulle kunna skriva om man orken har inte funnits där. Så då har det fått vara och så skriver jag lite när jag känner för det. Nu känner jag dock att min skrivlust KANSKE har kommit tillbaka, jag kan inte lovat nått men hoppas går ju :)

Vi har spenderat några dagar i Sverige hos mamma/mormor och det var verkligen behövligt! Vi hade det riktigt bra och dagarna gick som vanligt alldeles för fort. Två av dagarna så besökte vi ett jätte fint lekland i Täby och det var något som passade barnen som handen i handsken, i alla fall Alice och Lukas som hade mer enerig än ni kan tänka er! Deet var precis lagom stort och det fanns en massa skojiga saker för barnen att göra och sen på eftermiddagarna så låg busfröna i poolen och svalkade sig! Som vanligt var det jobbigt att åka hem, Lukas ville inte och det gjorde det inte lättare. Men man får åka i vetskapen att vi faktiskt ses snart igen :)

Nu ska ni få lite bilder och ett lekland är verkligen någonting som borde finnas här på ön, en affärsidé kanske ;)

Till sist måste jag bjuda på en underbar bild på min fina Lukas som älskar klackskor :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0