Duktig liten tjej <3

Mitt duktiga lilla troll har slutat med nappen <3
 
 
Det var inte en lätt match för henne att lämna den ifrån sig. Hon har varit väldigt fäst vid den, den har varit hela hennes värld i princip. Så jag är väldigt stolt över henne <3
Stoltast är hon nog själv, dagtid! För när det är dags att gå och lägga sig för natten är det nog fortfarande lite svårt att acceptera att hon skall sova utan den. Men hon kämpar på, hon är en tuff liten tjej!
 
Sen fick ju förstås även hon en belöning för att hon slutat med den. Lukas fick ju en brio tågbana och fröken fräken visste precis vad hon ville ha! En barbiedocka, hon fick välja vilken hon ville och det blev en mamma och en bebis. En nöjd tjej gick ut från lekplaneten :) Älskade unge <3
 
 

Äntligen :)

Idag har jag och Boomer varit och jobbat några timmar, riktigt roligt :)
Efter det styrde vi bilen mot staden, jag hade ett mål!
 
Jag har under en tid funderat över hur mycket jag saknar att ha iPhone, så idag blev jag åter igen apple ägare och jag älskar det! Det blev en vit, hade nog egentligen velat ha en svart den här gången eftersom alla andra jag haft har varit vita, i-lands problem va? ;)
Måste ju säga att det är absolut inget fel på samsung och jag gillade den också, men jag tror att man är antingen eller! En gång iPhone, alltid iPhone ^^
Kanske lite korkat att skaffa en 5a nu när dom nya släpps i december men så där går det när man inte kan behärska sig själv ;) Och jag älskar den och den uppfyller det jag behöver, snygg är den ju också!
 
Så nu sitter jag och laddar ner appar för att fylla ut luren samt att jag återställer min S3a som faktiskt flyttar till sitt nya hem imorgon!
 
Nu måste jag börja leta efter ett litet skydd åt min nya älskling, kvällen är räddad :P
 
 

Nattvak

I fredags vakade jag, jag var så sjukt nervös inför det eftersom jag är så jäkla mörkrädd och huset är enormt!
 
Men det gick super bra, bara dom andra i personalen hade gått hem och jag började med kvällens och nattens alla uppgifter så tänkte jag knappt på att jag var ensam. Visst hoppade hjärtat ett par extra slag några gånger under natten, man hör allt mycket tydligare när man är den enda uppe och man börjar inbilla sig saker! Sen finns det ett fönster i det där huset som man absolut skulle behöva kunna dra för, då skulle man känna sig helt trygg!
 
Jag spred ut alla sysslor jämt under natten så att jag skulle slippa riskera att bli trött, jag hade ju trots allt spenderat hela dagen i skolan innan vaket. Men det hjälpte inte, vid fyra tiden kom tröttheten som ett brev på posten, tur att det var en komedi på tv så jag fick skratta lite, då gick det bra att ändå hålla sig vaken. Sen vid fem började nästa runda med saker att göra så då kvicknade man till igen.
 
Jag hann även göra inlämningsuppgiften; "Boken om mig" klar under natten. Det var skönt att få den gjord så slipper man fundera på det. Och sen hade jag ju förstås min stora godispåse med mig och Pepsi så det skulle räcka hela natten.
 
Klockan sju kom morgonpersonalen och då kände jag att jag gick på sparlåga, så när klockan slog åtta och jag äntligen skulle få åka hem så lockade sängen ordentligt. Jag körde hem med fönstret öppet för säkerthets skull, jag var så jätte trött så vill inte riskera nått.
Klockan nio kom jag i säng och sov till ett, sen var det ungar i sängen och bara att stiga upp. Då var det sjukstuga här hemma så jag slängde ihop en smörgåstårta till middag.
 
Måste förstås bara tillägga att DET INTE VAR NÅGRA SPÖKEN OCH HÄLSADE PÅ MIG UNDER NATTEN!
 
 

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0