ÄNTLIGEN som Gert Fylking skulle ha sagt!

Ikväll kom den kvällen som jag såå länge har väntat på!
Johan Palm fick äntligen lämna IDOL :) det var verkligen på tiden. Så många bra artister har blivit utröstade pga honom så det här var det bästa som kunde hända! Jag har avskytt honom sen första gången jag hörde honom!
Wiiieee va glad jag är :D Bästa idol avsnittet någonsin. Ikväll blir första fredags kvällen som jag inte går och lägger mig irriterad över att Johan fortfarande är kvar, hihi.

Jag längtar redan tills nästa fredag, ska bli spännande att se vilka som kommer till final! Jag tror att det blir Kevin och Robin :)

Jävla fästingar!!

Aaaaah varför finns det män på den här jorden?!? Gör dom någon som hellst nytta? Jag tror förbanna inte det. Dom är som fästingar, dom finns men har absolut ingen funktion!!! Aaaaaah morr!!!

Kvinnan är så pass stark i dagens läge att det inte skulle göra något överhuvudtaget om mannen dog ut. Det dom klarar klarar vi också fast 15 gånger bättre. Och vi skulle inte behöva dom för att kunna föröka oss, vi skulle komma på en lösning till det också. Och fram tills vi kommit på det så finns det nog tillräckligt med donerad sperma skulle jag tro...
Och inte fan behöver vi dom för att få knulla heller, Mr Rabbit finns i alla porrbutiker! Och man kan nog lita mer på en dildo än en man!! Idag är jag jätte anti män, aaaaaah!

Patetiska jävla varelser som är experter på att tycka synd om sig själva. "Buuhuuu jag är en man och det är sååå synd om mig!" Kritiken behöver inte ens vara riktad till mannen och ändå tar dom åt sig, nej fyfan säger jag bara!
Tack och lov så blev man född med rätt kön!

Du din drogade gam!

Idag känner jag mig en aning lost. Jag vet inte riktigt varför och det är en ganska obehaglig känsla. Kroppen känns liksom super tung samtidigt som det känns som jag svävar när jag rör mig. Ungefär sådär som det brukar kännas när man håller på bli så där härligt full, lyckofull. Fast här är ju skillnaden att jag inte känner mig lycklig. Snarare deppig och ja-a lost! Dessutom så orkar knappt min nacke hålla upp mitt huvud så jag "gamar" till lite sådär snyggt ibland, haha!
Att vara gravid är verkligen INTE det sexigaste tillstånd man kan vara i det är ju ett som är säkert! Inte speciellt trevligt heller för den delen. Ja inte för mig alltså, för dom flesta är det säkert underbart!

Nää att jag känner mig en aning alkoliserade idag beror förmodligen på att jag hade en riktig pissnatt i natt. Det fanns inte en enda ställning som var bekväm att ligga i, inte ens 5 minuter kunde jag ligga i samma ställning utan att jag ville börja gråta. Så någon skönhetssömn fick jag absolut inte i natt. Inte undra på att man sitter som en ner drogad gam och glor rakt ut i intet.
Och ingen vila har det blivit idag heller för så fort jag har försökt så har Selma ansett att hon kan tugga på mitt hår. Irriterande kan jag lova!!!
Jag hoppas verkligen att jag orkar hålla mig vaken ikväll så jag kan se på IDOL! Och gud va jag ska hålla tummarna för att den där jävla snorungen åker ut ikväll!!! Han har ingenting i den där tävlingen att göra, tragiskt nog finns det ju allt för många fjortisäckel som röstar på honom!

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0