Äntligen!

Tänk att ett ord kan göra en människa så glad! Eller ordet har gjort både mig och Jesper glada.

Ordet är: "PAPPA", och det kommer från fröken Leiah. Hon har inte kunnat/velat säga det, vilket är underligt när hon säger så mycket annat. Hon har ett ganska stort ordförråd men pappa är alltså nått hon inte kunnat säga.

Men igår morse kom det när hon låg och myste med oss i sängen. Flera gånger sa hon det och pekade på Jesper :) Jag kände mig riktigt glad och stolt över att det äntligen har kommit igång! Kan tänka mig att pappan var ännu gladare!

Men hon säger det inte på beställning, då kommer det nog nej eller mamma. Det ska komma självmant och då går det jätte bra, bättre sent än aldrig :)

Duktiga Leiah <3 1 år och 7 månader gammal, haha!

Uppsala!

Igår var vi ju till Uppsala över dagen. En resa som visade sig bli något helt annat än vad jag hade hoppats på!

Barnen var så uppe i varv att det blev en allt för hektisk dag med allt för mycket gap, skrik, bråk och "slänga-sig-på-golvet-och-vägra-gå" incidenter! Dagen var förstås inte bara jobbig, mellan varven hade vi väldigt roligt och mysigt.
Konstigt det där hur det alltid är det negativa man mins bäst?!

Nåja vi var till Biltema och köpte en cykel åt mig, cykelhjälmar åt barnen, sen var det meningen att vi skulle ha tagit hem 2 cykelsitsar åt barnen. Blev dock inte så då dom INTE såg ut att vara i stabilaste skick. Måste nog erkänna att det känns lite synd, hade sett fram emot att få ta en tur idag hela familjen.

Sen var vi till IKEA och där fanns dom absolut bästa kundvagnar jag någonsin träffat på! Dom hade bälten på barnsitsen!!! Det borde ALLA kundvagnar ha. Haha Leiah var inte lika förtjust när hon satt fast :D
Vi fick hem nytt till köket och kikade ut vad vi skall köpa nästa gång.
Och nu ska ni få höra, Jesper tyckte faktiskt om att gå på Ikea denna gång! Så vi gick där i lugn och ro, det var riktigt kul :)

Efter det var vi till lite små affärer och vips var tiden slut och vi var tvungna att åka till Norrtälje. Där handlade vi lite mat och åt middag på Mc Donalds, nomnom! Sen var tiden slut även där.

Båtresan gick riktigt bra hem, det ända under hela dagen som gick helt smärtfritt :)
Men trots allt bråk så är jag ändå tacksam för att vi gjorde nått tillsammans, hela familjen <3 jag älskar min familj!

Inte alltid som planerat...

Den här helgen var det meningen att vi skulle ha åkt till Vallentuna. Lukas saknar sin mormor så otroligt mycket att han grät en kväll och då bestämde vi att den här helgen blir det.

Men nu fick vi ändra våra planer då Fredrik/moffa dragit på sig en magsjuka och det vill vi inte ha! Så nu måste jag försöka få honom att förstå hur läget ligger till. Jag vet att han kommer bli helt förstörd så jag drar mig för det. Men eftersom läget ser ut som det gör så finns det inte så mycket att göra. Det får bli en annan helg istället!

Vi åker ändå till Sverige men vi åker till Uppsala över dagen imorgon. Vi ska köpa en cykel åt mig och cykelstolar åt barnen. Så vi får muta Lukas med nått bra när vi är där och hoppas att det duger :)
Det ska hur som bli kul att komma iväg och göra nått, hela familjen tillsammans <3

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0