Tripp till Vårdö + Föräldrakurs

Imorse var jag och tog en massa prover igen. Vi får väl se vad dom visar nu då! Hoppas det kommer fram nått som förklarar mitt mående. Sen åkte vi till stan fram och tillbaka men det blev ingen försäkring till bebisen idag för det fanns ingen där att prata med om det. Så jag får vällan ta och ringa på måndag istället. På vägen hem från stan ringde Johanna och bjöd över mig och Julia till henne på lite fika :).

Så vid halv två styrde vi bilen mot Vårdö. Julia körde, hon var riktigt duktig :D. När vi kom fram hade Johanna sötnos bakat hallon/blåbärs paj som hon skämde bort sina två gravida vänner med! Det var jätte gott, verkligen! Och riktigt mysigt och skönt att bara sitta och snacka om allt mellan himmel och jord. Det gör vi om snart igen! Men nu ser jag mest fram emot att Julias lilla hallon skall komma! Jag är så nyfiken och hon har gått 2 dagar över tiden så nu tycker jag att det är dags!! hihi :)

När jag kom hem hade min älskling lagat super god lasange till middag! Det var verkligen något jag varit sugen på i flera veckor, så det njöt jag av att få äta. Tack älskling! Sen halv 7 så var det dags för sista delen av föräldrakursen som idag handlade om första tiden hemma med bebisen och om amning. Jag gillade även detta tillfälle. Det var intressant och lärorikt att få lyssna om hur man skall amma bäst, för det verkar inte vara det lättaste. Inte som jag trott iaf, bara ta bebisen och stoppa till bröstet. Så det var bra! Vi fick se en film som jag dock inte gillade speciellt mycket. Den var rätt överdriven fast den fick ju verkligen fram sitt budskap om man säger så! Nåja nu är kursen över. Jag vet inte om jag känner mig mer redo att bli mamma än innan jag gick den men jag har ju helt klart lärt mig en del bra saker!

Nu ska jag gå till soffan och utnyttja att jag är gravid :) Jesper ska få masera mig för jag har SÅÅÅ ont i mina axlar, min nacke och min rygg! Hihi.

Negativa besked

Innan jag skriver det jag egentligen hade tänkt skriva om idag så ska jag informera lite först!
När folk kommenterar så står ju även IP adressen där så du "en som tycker synd om dig <3" som lämnade den där kommentaren igår, även om du inte tänker erkänna vem du är så kan jag endå få reda på det. Och då ska du få förklara dig det är ett som är säkert!!! MORR! Jävla skit Åland!

Imorse var jag till rådgivningen och det var väl inte det mest positiva om man säger så, tyvärr. Mitt järnvärde är nere på 97, alltså det fortsätter sjunka fast jag tar järntabletter. Blodtrycket alldeles för lågt och det kan vara en urinvägsinfektion på väg. Min vikt har stannat på samma som förra gången jag var där. Jag har alltså inte gått upp ett enda gram på 2,5 vecka :/. Det tycker dom inte att var speciellt bra och det förstår jag, jag tyckte inte heller att det var så kul att höra! Efter rådgivningen så hade jag läkartid nere på hälsocentralen och där kom vi fram till att det var en MASSA nya prover som måste tas. Usch det känns som om jag blir helt tömd på blod pga den här graviditeten! Eftersom jag inte får i mig mat så måste jag nu börja dricka näringsdrycker. Och det kan även göra så att kroppen tar upp järnet bättre.. Men det var alltså inte några positiva möten idag inte. Jag är nu sjukskriven fram tills jag skall gå på mammaledigt. Vilket iofs är jävligt skönt!
Så imorgon blir det provtagning på morgonen och sen ska vi in till stan och lämna in mitt läkarintyg till FPA och sen till ömsen och fixa försäkring till bebisen och till våran lilla Selma!

Jag Älskar min Jesper mest av allt!!!

Jag vill vrida nacken av någon!

"en som tycker synd om dig <3"

Jävla idiot! Tänker du komma med ett sånt där påstående kan du nog fan vara så pass "duktig" och skriva ut ditt namn också! Finns det fan inget annat än fitthuvuden på den här jorden!!!! Det är fan bäst för dig att du berättar vem du är och så kan du ju ta grunderna till ditt påstående med MIG också... Jävla äckel!

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0