Underbart väder!

Idag har vi över 30 grader varmt och det måste man ju självklart ta vara på. Så idag bestämde vi oss för att gå hela vägen till emkarby. Det var inte speciellt jobbigt, det tog 2 timmar och det var hur skönt som helst i det varma vädret. Lukas hatar ju sin vagn så jag var lite orolig över hur det skulle gå. Meeen istället för att ta stora vagnen så tog vi bilstolsvagnen, den som man bara klickar i bilstolen i alltså. Och gissa vad, det gick hur bra som helst! Han kan ju titta runt sig när han åker i den så han var vaken den första halvtimmen utan nått gråt som helst och sen sov han tills vi nästan var framme hos Nina och Janne. Selma var också jätte duktig, hon badade lite på vägen så det gick toppen!

Väl där så åt vi glass och hade det trevligt i solen och vet ni vad då? Joo jag fick Lukas att ta nappflaskan!!! Så min älskade unge drack en massa vatten idag, jag är sååå glad över det! Jag struntar i om han inte vill ha mjölk ur flaska bara han dricker vatten när det är så här hett! Wiiiee toppen bra framsteg idag måste jag säga :)

Och ikväll skall han vara ensam med Jesper igen för jag ska åka och rida en sväng. Jag hoppas så att det kommer gå bra. Min lilla bebis tycker ju inte riktigt om att vara utan mamma.

Jennifer står för latmask

Alltså det är ju sjukt va inaktiva jag är när det gäller datorn. Jag är sämst på att uppdatera min blogg, vilket jag har dåligt samvete över. Jag önskar så att jag skulle ha lite mer tid till att uppdatera er om vad som händer i våra liv och om Lukas utveckling för just nu känns det som att det händer något nytt varje dag. 4 månaders åldern är ju den mest utvecklande åldern.
Och sen är jag ju så värdelös på att kommentera i andras bloggar. Förut var jag jätte noga med att kommentera i andras bloggar och speciellt i kompisars bloggar men inte ens det hinner jag med just nu. Usch det är ju så att jag skäms. Förlåt för att jag är så dålig på att lämna spår efter mig! Jag hoppas att jag kommer kunna skärpa till mig inom en snar framtid.

Hihi men en sak tänkte jag hinna dela med mig utav idag och det är: Lukas and the hoppgunga! Han fick Linneas gamla hoppgunga och det är en riktig succé! Först var han väääldigt skeptisk till den men det dröjde inte länge innan han insåg att; men oj jag kan ju hoppa i den. Haha så jag hinner bara stoppa ner honom i den och sen är det full fart både på ben och skratt. Bara jag lär mig hur jag stoppar upp mina egna filmer så skall ni få se hur underhållande Lukas tycker att det är :)

Jag gillar min hoppgunga, tack moster ♥

Jävla dator!

Aaaaah jag fullkomligt HATAR min dator!!! Jag är riktigt aggressiv just nu, den är gammal, värdelös och har deffinitivt gjort sitt som dator. Snart åker den ut med en jävla fart och jag styr bilen lika hastigt mot elgiganten för att köpa mig en laptop!!! Nu har jag fått nog av gamla saker som förstör mitt liv!

Utöver det så är Lukas en underbar bebis, idag när jag var på sjukhuset så var han så snäll. Han satt i sin vagn och lekte med sina leksaker under hela min undersökning. Iiiih jag älskar honom!

Se va stor han har blivit :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0