3 månaders kontroll

Imorse var jag med min lilla prinsessa till rådgivningen, det var dags för 3 månaders kontrollen! Vilket även innebar vaccination, jag tog bara den vanliga grundvaccinationen. Det är det enda Lukas har fått och han har klarat sig bra så jag vill inte ge Leiah alla dom har nya vaccinen dom tagit fram. Jag gillar inte riktigt vaccin, jag tror inte på att man skall spruta in en massa skit i kroppen på små barn! Men hon var jätte duktig, pep bara till lite men sen tog det bara några sekunder så var smilet framme igen. Hon är så duktig min lilla tjej ♥

Hon fick en massa beröm för hur duktig hon är och självklart blir man super stolt som mamma när ens barn får en massa komplimanger! När Pia ville ha henne att ligga på mage så vände hon sig bara tillbaka till ryggläge hela tiden, 3 gånger försökte hon men lilla Leiah ville inte! Hehe. Men det var inte bara Leiah som fick beröm för sina framgångar. Även jag fick beröm för hur duktig jag har varit som har orkat kämpa med flaskan och att få henne att sova i sin egen säng. Ja idag var det bara en massa positivt snack hos rådisen, skönt att det kan vara det också :)

Självklart var det vägning och mätning även denna gång! Hon väger nu 6190 gram och är 60,3 cm lång ♥ Min lilla tjej blir stor hon också :)

Irritation!

Åååh ibland kan jag bara bli så extremt jävla trött och irriterad på människor som inte tycks ha ett eget liv! Varför måste vissa alltid lägga näsan i blöt och bry sig om saker som dom inte har att göra med överhuvudtaget?!? Sköt ert så sköter jag mitt, ni måste inte lägga energi på att störa er på vad jag gör och inte gör! Fan vilken ilska jag fick i kroppen nu!

Jag ammar inte Leiah längre för att jag inte vill, det har ingen rätt att lägga sig och kasta skit på mig för! Jag har valt att inte amma henne längre av egen vilja och JA jag hade mycket väl kunnat amma henne OM jag hade velat, men så är inte fallet nu! Jävla moralkärringar som ska komma med era förbannade predikningar om att man ska nog minsann amma om man kan! Håll det för er själva, amning är något man väljer själv hur man vill göra med. Man är inte en sämre mamma bara för att man inte ammar! Och NEJ jag har inte dåligt samvete för att det finns andra mammor som mer än gärna skulle amma men inte kan, vafan ska jag ha det för? Jag skiter väl i vad andra mammor vill, kan eller inte kan?!? Aaaaaah, idiot!

Och sen till sist det som du/ni tydligen störde er på. JA jag håller Lukas vaken på dagarna för att jag vill få bort hans vila. Han tar ingen skada av det och åter igen, BRY ER INTE om hur jag gör eller tar hand om mina barn!!!  Dom har det bra på alla sätt, ingen av dom mår dåligt av att jag inför nya rutiner! Lukas måste lära sig han också och hans nätter blir så mycket bättre om han inte sover middag så det så!

Jag har allt för länge gått och hållt tyst om vissa saker för att jag bara inte orkat ta en massa diskusioner som jag då har tyckt att varit onödiga! Men mina kära vänner, nu har jag fått nog! Folk på den här förbannade jävla piss-ön tycks inte ha mycket mer att göra än att lägga sig i andras liv och nu räcker det fan! Jag är så trött på alla moralkärringar som anser att livet skall följa alla jävla handböcker som finns och gör du inte som det står i böckerna så måste det klagas och påpekas att så står det minsan inte i böckerna. JAG SKITER I BÖCKERNA!

Kan inte alla präktiga jävla "jag-vet-bäst-mammor" köra upp nått i röven och rotera ett par varv och sen lägga lite mer energi på sig själva och deras egna familjer istället. Jag skiter i alla fall fullständigt i hur alla andra sköter sina egna barn, alla gör som dom vill och på sitt eget sätt.

Det blidde inget med det...

Nu blev det tyvärr ingen turkietresa i vår i alla fall...
Jesper tycker inte att vi har råd just för tillfället, självklart är jag besviken och en aning ledsen för jag hade ju verkligen sett fram emot en välbehövd resa. Men samtidigt så förstår jag hur han tänker och resonerar och han har ju egentligen rätt. Tur att en av oss i det här förhållandet är realist och kan sätta mig på plats när mina drömmar flyger iväg. Min mammapeng är inget att hänga i julgranen direkt, så vi lever på hans inkomst och då är en resa på ca 1000€ en ganska stor utgift även om man inte betalar allt på en och samma gång.

Men jag kan även tycka att man ibland kan få unna sig någonting och det har vi inte gjort på väldigt länge. En resa hade varit så skönt. Nåja nu är det som det är, jag är inte arg på Jesper för att han inte tycker att vi ska åka nu. Vi kommer att hinna resa många gånger ännu innan det här livet är över (förhoppningsvis). Och jag vill inte tjata på honom mera om den här resan. Det blir ändå ingen kul resa om han till sist ger med sig och åker bara för att jag skall vara nöjd men själv inte är det. Då är det bättre att åka när han vill göra det sen och när han anser att ekonomin tillåter :) Jag tänker ju börja jobba till sommaren så snart har vi ju två inkomster att leva på och då kanske ekonomin är lite mera "resvänlig"!

Men att vi inte kommer åka lär säkert kännas bittert i några dagar framöver...

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0