Så duktig kille ❤️

Lukas har haft en tand lös i närmare ett år! Den har inte velat lossna trots att vi vickat och tryckt på den och det har gjort ont i munnen på honom.

I december var vi till tandläkaren som tyckte vi skulle försöka lite till och återkomma om en månad om han inte fått ut den. Något som blivit bortglömt i allt annat kaos som pågår i mitt huvud!

Men igår blödde det och han hade jätte ont, så imorse ringde jag och hade turen och fick en tid bara ett par timmar senare! Så han och jag satte oss i bilen och åkte dit.

Han var så duktig, trots att han var nervös satte han sig i stolen och öppnade munnen direkt och lät tandläkaren göra sitt jobb!

Han fick lite bedövningskräm på tandköttet och sen lyfte dom ut den. Han hoppade till men sa inte ett knyst. Han var så duktig och modig ❤️ mammahjärtat blev alldeles varmt! Han fick tanden med sig hem och någon gång under dagen hittade tandfen hit och bytte ut tanden mot 2€ ☺️

I väntan på att få komma in ❤️

Mammaledigt

Idag gick jag på mammaledigt och som jag skrev på Fb så hade det förstås varit roligare att berätta det om jag hade varit arbetsför fram tills nu! Men idag är dagen då sjukskrivningen övergår till mammaledighet och det är en härlig dag. Det blir liksom så verkligt att man snart skall bli mamma för tredje gången ❤️

Dagen har varit full av roligheter! Vi började med att åka till Albin på 6 års kalas och det var sannerligen full fart på en massa glada barn. Lukas sa när vi satte oss i bilen; det var ett jäkla kul party det här 😃 Tack för ett par toppen kul timmar Albin, Alva och Lina 😘

Sen var det gasen i botten hem för här väntade mamma och Linnea ❤️ Det blev te och lite struntprat ett par timmar innan dom var tvungna att åka till båten igen. Som tur är kommer dom om en vecka igen och då blir dom längre här på ön, det ser vi så fram emot! 


Detta fina klädset fick bebis av mormor och mostrar, så underbart 😍 

Och ikväll var vi till emkarby och fikade. Nu väntar vi på mellon. Ha en fin kväll alla!

Födelseplan!

Igår satt jag och försökte få förlossningsplanen klar, det är fasen inte så lätt som man kan tro. Det är tredje gången den ska skrivas och det är som om man aldrig gjort det förut!

När vi väntade Lukas la jag ner SÅ mycket tid på den och när vi kom till BB tittade dom inte ens på den. Den låg i väskan hela vistelsen så det kändes ju helt klart bittert! Att lägga ner en massa tid på sina funderingar och sen vill dom inte ens se den!

Men Leiah la jag inte i närheten så mycket energi på den som jag gjorde första gången. Då tog dom den dock när vi kom till BB. Men jag hade nog inga speciella önskemål eller funderingar i den så jag vet inte hur mycket nytta barnmorskorna hade av den!

Den här gången finns det ju nog lite saker jag vill få fram, så jag måste ju lägga ner lite tid på den så att det blir bra! Och även på frågorna som inte känns så viktiga vill man ju ändå formulera ner nån tanke iaf! Eftersom det här är absolut sista bebisen vill man ju ha en så bra upplevelse som möjligt ☺️Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0