Så fruktansvärt tacksam <3

Idag när Lukas satt och lekte och jag satt och tittade på honom så kunde jag inte sluta tänka på hur otroligt stark min kärlek till honom är! Han är det mest underbara som finns på den här jorden, i mina ögon. Jag blev riktigt känslosam utav alla tankar, höll nästan på börja gråta, så mycket älskar jag honom och så tacksam är jag för att jag har fått honom.

Oavsätt hur mycket han skriker eller hur mycket han än ställer till med så är han ljuset i mitt liv. Jag skulle ALDRIG vilja förlora honom, det finns inget i världen som skulle få mig att välja bort mitt liv som mamma. Det är det bästa en människa kan få uppleva, den vackraste, finaste present man kan få!

Någonting man verkligen skall vara tacksam för och uppskatta. Och det är jag! Innan jag blev gravid så var en stor oro i mitt liv tanken på att man kanske aldrig skulle kunna bli gravid. Tack och lov blev det inte så. Varje dag med Lukas är den bästa som finns, oavsätt hur trött, ledsen, irriterad eller utmattad jag än är så behöver han bara le och allt är som bortblåst. Tack för att jag fått den finaste gåva en männsika kan få ♥


Jag älskar dig Lukas Johannes Henriksson mer än livet ♥

Trött på kylan...

Jag älskar att höra hur snön smälter när man är ute och går, att se hur det droppar från taken. Det är underbart, men jag saknar värmen! Det räcker inte med ett par plusgrader. Jag vill ha måååånga fler grader än ett par. Varför, varför, varför kan det inte bli varmare nu så att man kan få gömma undan alla jävla vinterkläder!?! Ta fram vårgarderoben och slippa gå med en tjock jacka så fort man skall sätta sin fot utanför dörren.

Usch fyfan va jag är trött på vinter, snö och elände nu! Ge mig sommar och +30 ute, DET mina vänner gillar vi :)


Dig älskar jag i alla fall mest oavsätt väder ute :) ♥

Hysteriska unge!

Ikväll är jag mör kan jag lova!
Lukas har verkligen fått mig att känna på hur det är att vara mamma på riktigt! Idag har jag fått se konsekvenserna utav att inte använda kondom. Ojoj jag visste inte att en unge kunde bli såå arg, jag är nog fortfarande i chocktillstånd! Idag har jag verkligen längtat tillbaka till tiden då han var pytteliten och bara åt och sov. 1 års fasonerna är olidliga ibland, han har ett EXTREMT hett temprament.

Han har börjat med att gall-skrika hysteriskt om han inte får som han vill! Han slänger sig handlöst bakåt och lägger sig och sparkar och skriker tills han blir blå. Och det värsta är att det finns inget som hjälper, vad jag än gör så fortsätter han bara. Idag skrek han först i 45 minuter, han var totalt genomvåt när han var färdig. Sen satt han och lekte jättefint på golvet när han helt plötsligt börjar gall-skrika, utan någon som helst anledning vad jag noterade i alla fall. Då skrek han i 25 minuter och somnade sedan utav total utmattning. Och tro mig han var INTE den enda som var utmattad.

Men hans utbrott känns lite obehagliga ibland. Vissa gånger vet jag varför han blir tokig men vissa gånger kommer det utan förvarning. Är det normalt eller bör jag oroa mig? :/


Här är han helt utslagen av allt skrikande! Sovandes i mitt täcke på köksgolvet. Det gick inte att väcka honom så det var bara att låta honom sova medan middagen lagades.

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0