Astrid Lindgrens värld!

I torsdags kväll åkte jag och barnen över till mamma för att sen tidigt på fredag morgon bege oss ner till Småland och Astrid Lindgrens värld. Jag har svårt att avgöra om jag eller barnen var mest uppspelta ;)

Resan ner gick bra och trots skit väder i form av regn och åska så spenderade vi en fantastisk dag i en helt underbar park! Jag kan säga att bättre har jag aldrig varit till. Vi såg shower och gick runt i en ljuvlig sagomiljö. Jag är lite uppspelt fortfarande ^^. 

Vi var där hela dagen och hade så roligt. Jag var helt tokig med kameran, men kan va annat när det fanns så mycket att dokumentera?! 
Lukas hade tyvärr inte sina öron inkopplade alla gånger och jag såg nog ut som ett värre nervvrak, men han hade ju kul iaf :)

Dag två i parken blev tyvärr inte lika lång vilket känns jätte synd! Men det blåste och regnade så vi var alla ganska kalla plus att Lukas bestämde sig för att hoppa i en bäck och hela stövlarna blev fyllda till bredden med vatten. Men sånt är väl livet med en aktiv son antar jag!

Helgen bestod av mycket slagsmål, gap och skrik bland barnen så det blev väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig! MEN jag ska välja att sudda ut det och bara komma ihåg det roliga :) för det är ju det som faktiskt är värt att minnas! Och det kan jag säga att det här var INTE sista gången vi var till ALV :)

På söndagen åkte vi till Gränna och köpte polkagrisar innan vi åkte tillbaka till Stockholm :) gott som tusan! 

Jag är så glad över vår helg och tackar mamma för att vi fick spendera den med er. Även om jag helt ärligt känner att det gärna kan dröja innan vi gör nått med Lukas, Leiah, Linnea och Alice igen ;)

Puss på er och här får ni bildregn!


Midsommar!

Jag hade midsommarledigt hela helgen vilket var skönt! Vi firade den hemma hos oss med några bekanta, grillat och drickbart :)Han kan förvåna och överraska!

Lukas är en företagsam liten kille!
 
När han lärde sig cykla utan stödhjul sa han åt mig att ta bort stödhjulen för han tänkte börja cykla utan. Jag gjorde som han sa och var beredd på tårar och många vurpur innen det skulle sitta. Men när han satte sig på cykeln så cyklade han utan bekymmer bara sådär. Där stod jag chockad och så otroligt stolt över honom.
 
Igår när han var i poolen och plaskade sa han; mamma jag kan simma, titta på mig!
Jaja sa jag och tänkte att jag skulle få så okontrollerat plaskande och händerna i botten. Tji fick jag ungen la sig på mage och SIMMADE! Där stod både jag och Jesper med hakan i golvet och apploderade för fulla muggar. Vilket förstås stärkte hans självförtroende och han simmade några varv till.
 
Jag är så sjukt imponerad, han har inte gått i simskola, han har inte varit i en simhall eller pool på flera månader och så fyller vi våran och han bestämmer isg för att nu ska han simma och han gör det.
Jag börjar tro att han är lite som Lotta på Bråkmakargatan, han kan verkligen allting den där gossen!
 
Duktig liten prins <3
 
 


Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0