26/6-2008

Ja nu har man precis vaknat och idag brottas jag med ett extremt illamående, ja jag undrar fan om jag ens kommer att överleva denna dag! Så idag blir det nog en väldigt lugn dag i sängen eller möjligtvis på soffan. Mycket mer än så tänker jag inte göra idag! Jo jag tänker ju såklart pussa på Jesper när han kommer hem från jobbet idag!

Men jag tänkte berätta lite om igår ikväll...
Som jag skrev igår så var jag med Settan på kvällen vilket var mycket trevligt för jag har verkligen saknat henne! Och vi hade en jäkligt bra diskussion i bilen på väg till Geta. Vi pratade om våran vänskap och hon sa en sak som är så sann! Vi umgås inte lika mycket längre (vilket är synd) men det gör inget för att även om vi inte har pratats vid på en månad så blir vi lika glad när vi sen pratar med varandra och vi har alltid lika kul när vi är med varandra. Och fast vi inte pratar med varandra varje dag så vet vi att vi alltid finns där för varandra! Och hon har så rätt och det är det som gör Settan så UNIK och att jag älskar henne obeskrivligt! Hon är min "vän själsfrände", haha det lät töntigt men det är så!
När vi kom till Geta så skulle Settan hålla ridlektion för en liten tjej men det gick inte att vara på ridbanan så hon fick rida ut och det var skönt för då kunde jag och Settan gå och prata :) Sara var också med men hon red hon också, på snyggingen Casino :) Sara är supersötast
Sen efter det åkte vi med blommor till hennes farfar som fyllde år, efter det sen så tänkte dom kolla på sagan om ringen och eftersom jag avskyr dom filmerna så åkte jag hem till min sovande pojkvän. Så av han fick man ju inte heller mycket sällskap tack och lov att det var pussycat dolls på tv :D En toppen serie tyvärr åkte fel brud ut!!

Sen gick jag och la mig men jag kunde inte somna så jag låg vaken till 4!!! Fyfan att man ska börja fundera och fantisera när man går och lägger sig!!! Men sen lyckades jag somna och sov tills för en liten stund sen, mycket skönt!

Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på tv för snart börjar våra bästa år!

Jo just ja jag måste bara skriva vad Settan viskade i mitt öra innan jag åkte hem: "Jennifer jag älskar dig och allt som har med dig och ditt liv att göra, du är fantastisk gumman"

 <3 Hehe en gammal bild på oss, tyvärr den enda som jag har på datorn på oss!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0