Ridning och bostadskö

Imorse så ringde jag Sara och vi bestämde oss för att rida. Så jag packade Lukas i bilen och begav mig ut till geta. Lukas fick spendera några timmar med sin gammel mormor. Det gick jättebra, dom hade lekt och ätit välling och hon fick honom att sova middag i en och en halv timme.
Hanna var tyvärr fortfarande lite hallt, det är förmodligen en streckning då hon inte ömmar eller är svullen överhuvudtaget. Så hon fick bli hemma. Och tog jag Casino istället, vi red en jätte mysig skogsritt. Gud va skönt det var att få komma ut lite och få lite tid för sig själv, eller ja Sara var ju med, men lite vuxentid! Välbehövt!

Förhoppningsvis blir det lite mer ridning inom en snar framtid!! För jag har nämligen ringt och satt upp oss på bostadskö i geta! Jag och Jesper har diskuterat och kommit fram till att det nog skulle vara bra att bo där. När jag ringde dit så sa han som jag pratade med att dom har en 3a som håller på bli ledig och att det bara var ett par stycken före i kö och att han inte trodde att dom var ute efter en 3a. Sååå nu håller vi tummarna för att dom tackar nej så att vi kan få åka och titta på den och kanske då vill ha den! Guuud så skönt det vore.

Håll tummarna för oss nu! Snart kanske vi blir getabor :)


Nu ska jag natta Lukas, ses imorgon bloggen :)

Mikaela
2009-08-31 @ 20:15:33

Neeeeeeej... Då kommer de ju bli super duper långt mellan oss. Hur ska jag klara mig?? :(

Puss!

Jessica
2009-08-31 @ 21:22:47
URL: http://speedylucky.blogspot.com

Jaaa!!!! :) Vaaad braa!! :D Då kan vi ju promenera varje daaag:D Hoppas ni får lägenheten:)

Sanne
2009-08-31 @ 22:09:53
URL: http://sanne050690.blogspot.com

Jaaa va kul:) håller tummarna att ni blir getabor.Då kan våra hundar leka också:)

Emelie & Lukas
2009-09-01 @ 01:22:42
URL: http://mellemus.blogg.se/

Jo men jag har slutat att försöka.. han får komma nu! Det kan ju bli bättre då han får det svart på vitt. Man kan ju hoppas. Men förändrar det ingenting så måste han väl helt enkelt bara växa upp! Hans mamma ska däremot berätta för hans flickvän om lukas direkt efter papprerna kommer om han inte berättar själv.. så någon förändring kommer ju att ske i af.. Jag blev bara jätte glad över att jag fick träffa hans kompisar igne :) vi kom verkligen superbra överens så det var jätte kul! Nadim är ju som han är.. dem gnällde också om hur han hade blivit osv så det är inte bara jag som är besviken i af =P



Kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0