Vaken bebis, trött mamma och massa att göra!

I natt kände Lukas för att vakna kvart över fyra och vägra somna om efter det! Han tyckte att det var dags att stiga upp och leka då. Det spelade ingen roll vad jag än försökte med för han skulle verkligen inte sova! Så ni kan ju tänka er att min morgon har varit toppen.

Han har varit jätte arg och super trött men har inte velat sova. Klockan halv 11 gick vi ut med Selma och då somnade han direkt när jag stoppade ner honom i vagnen och där sover han fortfarande. Jag har försökt vila lite själv också men inte riktigt fått någon ro. Jag vet att jag har massor att göra idag så då hittar jag inte ron, jag blir så stressad!

Så nu håller jag på städar, tvättar och så ska jag diska. Efter det skall jag börja packa, jag och Lukas åker till mamma/mormor ikväll. Det var meningen att vi skulle åka i morgon och att Jesper skulle följa med men han är sjuk och ville stanna hemma istället. Jag förstår honom han mår verkligen inte bra. Så då åker vi över ikväll istället. För jag vill inte sitta och köra bil tidigt i morgon bitti om Lukas tänker ha en till sådan natt som han har haft i natt!! Och sen är det skönt att vara där i morgon när man vaknar eftersom mamma har me&i party, i looove!

Neeej nu skall jag återgå till mina sysslor och plikter!


Lukas och moster Nadja, i somras då hon var här ett par veckor

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0