Snart får han sin efterlängtade...

Båda barnen sover middag nu! Lukas sover för att han skall orka vara vaken ikväll när gänget kommer hem från cypern. Det skall bli kul att träffa dom och se hur papparkaksbruna dom är och förstås förväntar jag mig presenteeer, hehe ;)
När dom vaknar sen tror jag att vi skall åka till Jula och köpa en cykel åt Lukas, om inte klockan hinner bli så mycket att Nathalie snart kommer hem från skolan förstås! Då kan vi ju inte åka någonstans, hon skulle nog bli väldigt orolig om hon kom hem med taxin och ingen tog emot henne!

Nåja åter till cykeln! Dom har en så fin 12" pojkcykel där för bara 595 kr, hur förmånligt som helst! Jag gillar Sverige, här har dom rimliga priser på en barn cykel. Jag menar varför lägga ut nästan 200 € på en ny cykel (på åland) eller typ 50-100 € på en begagnad som han kan använda typ en säsong när det finns fina för en mycket billigare peng? Man måste vara prismedveten i dagens samhälle! Så 595 kr känns helt okej för en NY cykel, dessutom har man ju garanti något man inte får om man köper en begagnad t.ex.

Woohoo jag slår ett slag för lågpriskjedjorna ;) Man behöver inte köpa det dyraste och "fetaste" när barnen är små och oförsiktiga för även det svinaktigt dyra sakerna av "bättre kvalitet" går sönder när barn våldar på. Heja Jula ;)

Barncyklar 12"

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0