30/8-2008

Jag tänker börja dagens inlägg med att gratta min älskade Helene som idag fyller 21!
Så grattis gumman hoppas du har en toppenbra födelsedag där borta på Island :) Så ses vi när du kommer hem om en månad så får vi fira lite i efterskott!
http://myshoesaremadeforwalking.webblogg.se kolla gärna in henne och följ hennes äventyr på Island. Saknar dig gumman <3

Idag har vi hunnit med mycket måste jag säga. När vi vaknade så bestämde vi oss för att göra köket lite hemtrevligare så att man skulle kunna sitta där och äta också. Så vi tog ut dom gamla pinnstolarna och tog bort allt skit från matbordet och så satte vi in mina stolar som jag hade med mig när jag flyttade hit och en fin duk på bordet. Det blev riktigt bra, lägenheten börjar äntligen kännas som ett hem och inte nått slags lodisboende :P, underbart!
Sen så ringde Johanna och undrade om hon och Dick kunde komma över en stund vilket jag mer än gärna ville att dom skulle göra. Så jag och Johanna spenderade 2 timmar med att snacka skit och informera varandra om vad som har hänt i våra liv, det var verkligen länge sen vi var med varandra. Men det är alltid lika kul att umgås med henne. Hon är så söt så :) Och Dick och Jesper höll till i vardagsrummet.

Efter att dom åkt så skulle jag hänga upp tvätten som var klar men när jag öppnade tvättmaskinen så kom ett helt jävla vattenfall ut över mig, irriterande när hela badrummet var översvämmat. En säkring hade gått så vi fick tvätta om tvätten. När jag för andra gången skulle hänga upp den så var alla kläder fortfarande genomvåta... Sååå frustrerande!!!
Men då när vi första gången hade badrummet översvämmat passade Jesper på att städa hela badrummet så nu är även det strålande rent och fint. Det känns så skönt att vi äntligen börjar få det att kännas som ett hem, det märks nog att det kommer en bebis om 4 månader för vi har båda två börjat bli mer ansvarsfulla.
När vi skulle äta middag hade vi ingen mat hemma och eftersom hela för- och eftermiddan varit full så missade vi precis att hinna till mattssons före dom stängde. Hmm... Så vi åkte till Nina för att vi tänkte att vi skulle få middag där men hon var inte hemma. Men vi hade ett gäng piroger där som vi slaffsade i oss för att sen åka till Jespers mormor och morfar där Nina höll hus.
Så vi fikade lite där och nu är vi hemma igen :)

Jag skall packa inför Sverige resan för jag blir kvar hos mamma imorgon när Jesper åker hem.
Det är lika bra han jobbar nämligen natt den här veckan som kommer och då blir det ändå så att vi inte är med varandra för att han sover hela dagarna..
Och det ska bli så skönt attt få spendera lite mer tid med mamma <3

Nu packa och sen blir det sommarkrysset :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0