Ridning och bostadskö

Imorse så ringde jag Sara och vi bestämde oss för att rida. Så jag packade Lukas i bilen och begav mig ut till geta. Lukas fick spendera några timmar med sin gammel mormor. Det gick jättebra, dom hade lekt och ätit välling och hon fick honom att sova middag i en och en halv timme.
Hanna var tyvärr fortfarande lite hallt, det är förmodligen en streckning då hon inte ömmar eller är svullen överhuvudtaget. Så hon fick bli hemma. Och tog jag Casino istället, vi red en jätte mysig skogsritt. Gud va skönt det var att få komma ut lite och få lite tid för sig själv, eller ja Sara var ju med, men lite vuxentid! Välbehövt!

Förhoppningsvis blir det lite mer ridning inom en snar framtid!! För jag har nämligen ringt och satt upp oss på bostadskö i geta! Jag och Jesper har diskuterat och kommit fram till att det nog skulle vara bra att bo där. När jag ringde dit så sa han som jag pratade med att dom har en 3a som håller på bli ledig och att det bara var ett par stycken före i kö och att han inte trodde att dom var ute efter en 3a. Sååå nu håller vi tummarna för att dom tackar nej så att vi kan få åka och titta på den och kanske då vill ha den! Guuud så skönt det vore.

Håll tummarna för oss nu! Snart kanske vi blir getabor :)


Nu ska jag natta Lukas, ses imorgon bloggen :)

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0