Julen 2015 🎅🏼

Oj vilken toppen härlig julafton vi hade! 🎅🏼
Dagen började vid halv 10 med morgonjulklappen och båda barnen fick varsit spel eftersom dom båda älskar att spela. Leiah fick "vem där" och Lukas fick "ghost attack". Det resulterade i två glada barn och spel hela dagen. Barnen hann också med julkyrka tillsammans med sin farmor och under tiden hann jag och J reda upp lite här hemma eftersom vi den här julen skulle vara hemma hos oss!
När barnen kom hem igen så spelade vi och myste utan några som helst krav.

Vid halv 4 började vi med maten och vid fyra kom svärisarna, Js mormor samt hans moster med man. Vid 5 var vi klara med maten och kunde sätta oss till bords. I vanlig ordning åt man alldeles för mycket, men vad gör väl det när det var så gott! 
När vi var klara och hade dukat undan så bankade det på dörren och vi fick besök av tomten. Barnen som trott att deras farmor är tomten blev duktigt chockade när både farmor och tomten var i rummet samtidigt 😜 
Vi alla fick så mycket fina klappar och är väldigt nöjda över dom. Barnen fick lego, spel, pyssel, morgonrockar. Lukas fick också en drönare och sin platta förstås och Leiah fick sin älskade koala. Själv fick jag presentkort och bäst av allt två stora filtar till soffan, dom är underbara ❤️ vi fick annat härligt också och som jag skrev är vi oerhört nöjda över alla fina gåvor. 

Vid 8 åkte våra gäster hem och vi parkerade oss i soffan framför tvn. Barnen med sina nya grejer och jag och J roade oss med att se på Tomten är far till alla barnen. Det här var en underbar julafton på alla sätt ❤️

Idag så har vi bara tagit det lugnt. Vi har byggt ihop barnens lego, spelat och legat på soffan och ätit godis. Precis som juldagen ska spenderas. Det är så skönt att inte ha några krav och måsten utan bara ta dagen som den kommer. Lukas har varit ute och flugit sin drönare också men det blåser för mycket så jag fick rädda den ur ett träd 😂 den får vila inomhus just nu. 
God fortsättning nu alla fina ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0