Min duktiga älskling

Jag måste bara ta och skryta lite här i bloggen och berätta hur duktig Lukas har blivit med ett par saker som han har haft svårt med tidigare!

Han har ju verkligen inte velat dricka mjölk. Han har fått kväljningar så fort han fått lite mjölk i munnen, enda gången vi faktiskt fått i honom det är när han ätit gröt för den vill han ha mjölk på. Men annars har det varit i princip omöjligt, vi har försökt lite hela tiden men han har bara spottat ut det och suttit med kräkreflexer.
Men nu helt plötsligt har han börjat acceptera mjölk. Igår när vi skulle äta middag så gav Jesper honom en halv mugg med mjölk och allt slank ner, han ville till och med ha påfyllning. Den drack han dock inte upp, sååå gott tycker han inte att det är. Det är inte hans förstahands val men det går att dricka och det känns så skönt för vi har verkligen kämpat med den där jävla mjölken! Rätt skönt att kunna ge honom mjölk till middagen och inte behöva känna sig så dum får att man åter igen ger honom vatten, saft eller jucie att dricka. Han är duktig min prins ♥

Sen har vi ju tandborstningen som inte heller varit så lätt. Han har inte gillat att få tandborsten i munnen och vissa gånger så har man bara fått kanske tre drag med tandborsten över tänderna sen har han vägrat. Man vill ju inte tvinga honom heller för det gör bara saken värre.
Men vi har tagit det i hans takt och nu går tandborstningen som en dans på rosor :) Han går självmant till toaletten på kvällen, ställer sig på toalettstolen och väntar på att någon skall komma och borsta taggarna på honom :) Han låter oss göra ordentligt på alla tänderna och sen gör han lite själv också, gulle så duktig han är! Morgnarna är lite svåra fortfarande men jag tycker inte att det gör så mycket för på kvällarna blir det alltid ordentligt gjort.

Det känns så kul när saker som varit krångliga börjar bli bättre :) Man blir så stolt när det sker framsteg ♥


Eftersom jag lyckats packa ner kameran någonstans så får ni nöja er med en "gammal" bild på min älskade prins♥

Linda- mamma till keven & liten i magen
2010-08-27 @ 13:12:36
URL: http://lindaglansins.blogg.se/

Haha :p Ah men visst är det så, man får betala precis för allt.



Ja det är verkligen skönt o bara kunna slappna av helt för sig själv :) Behövs!

kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0