Upprörande!

Fick just läsa att allt som jag varnade om i föregående inlägg bara är lögn, att det är någon som hittat på det! Då kan man ju fråga sig hur i hela helvete man är funtad om man ljuger ihop en sådan historia och börjar sprida runt på internet?!? Den personen kan ju uppenbarligen INTE ha många hjärnceller!

Fattar dom inte att det är just sånt beteende som gör att folk som faktiskt får sina barn kidnappade inte blir tagna på allvar!!! Att deras "lilla skämt" drabbar folk som råkar ut för tragedier! Aaaah fyfan va förbannad man blir, att folk inte har bättre saker för sig än att ljuga ihop lögner och sprida runt!
Ewa Svedmarker
2009-12-29 @ 10:50:28

Tyvärr så går såna där skithistorier runt ganska ofta, ibland om hundar, ibland om barn, MEN framförallt så skulle nåt sånt inte hända ett barn utan att det skulle tas upp i nyheterna..

Ja det är idioter som inte har nåt bättre för sig som sänder iväg sånt här skit... Det är helt säkert även ett lånat namn, det finns fler tjejer som heter som namnet i mailet..

Anna
2009-12-29 @ 17:09:46

Den historien hörde jag förra året typ men då hade det hänt på Gekås Ullared......men det STOD ingen i tidningar eller togs upp på nyheterna.....då började man ju ana att det inte var sant.

Emelie, mamma till Lukas
2009-12-30 @ 00:37:53
URL: http://mellemus.blogg.se/

Tyvärr så finns det verkligen NÖTTER! men tråkigt nog så händer ju saker som liknar denna historia i af. Nu inte så många fall i sverige men dem finns så man måste ju ändå hålla uppsikt hela tiden!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0