29/7-2008

Igår var jag och Jennifer över till Norrtälje och hämtade hem hennes nya häst Uppie :) Gud en sån söt liten dam det är och så extremt snäll! Toppen kap där Jennifer.
När vi ändå var där passade vi på att åka in till själv Norrtälje och titta lite i affärer innan vi skulle bege oss ner till båten.
Vi tog eckerölinjen dit och ålandsfärjan hem, vilket var ett misstag. På internet när Jennifer bokade stog det att det skulle bli 36 € att åka hem med ålandfärjan och över 100 € med eckerö.. Men det visade sig vara fel, att åka hem med eckerö skulle ha blivit 42 € precis som på dit vägen men att ta ålandsfärjan hem blev 74 € så alla pengar gick till det, skit alltså!!
Och det var svinhett på båten så stackars Uppie var helt genomvåt när vi äntligen fick åka av båten!
Väl i saltvik sen så släppte vi ihop henne med dom andra hästarna på betet. Hanna och Plutten var nyfikna och ville välkomna henne men det fick dom inte pga Adams häst Jasse som var på henne riktigt ordentligt. Det blev ordentlig kallabalik då han helt ärligt höll på sparka ihjäl henne, han jagade henne så hon gick omkull på ett berg och fick ett sår under knäet på ett av frambenen. Som tur var fick vi tag i Uppie och slet ut henne ur hagen, klockan var ganska mycket och vi visste inte vad vi skulle göra.. Så jag och Jennifer åkte till stallet och plockade med oss hagstolpar och tråd medand Julia fick stå med Uppie utanför hagen. Så Satte vi upp en liten hage åt henne inne i stora hagen och så fick hon Plutten som sällskap. Så kommer dom nu att få stå ett tag, vi stoppade dubbla rader med stolpar så att Jasse inte skulle kunna komma åt henne. Men även när hon var där försökte han gå till attack mot henne. Jävla skithäst!
Det var riktig mobbning mot henne, kan vara för att hon är vit och alla andra bruna eller svarta!
Nåja vi får hoppas att det blir bättre!

Idag sov jag och gulle till kl 3 och det var extremt skönt. Sen har vi bara legat hemma och myst på soffan. Han ha haft lite dåligt samvete idag för att han kom hem full i natt, moahaha ;)
Jennifer var även på besök en sväng idag, trevligt trevligt!

Nu ska jag göra Jesper sällskap igen så att han inte behöver känna sig så ensam



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jennifer Wikström

Mamma till världens finaste Lukas och Leiah och väntar en lillebror som beräknas komma i mars <3

RSS 2.0